SEJARAH HIDDEN

Nabi Musa iku wong Mesir lan ora ana liyane saka Akhenaton

Musa (Basa Ibrani, basa Ibrani: Moshe ben Amram, Yunani Mωϋσῆς utawa Μωσῆς, Mō (y) sēs, Basa Latin Moyses, Basa Arab موسى Moussa) iku, miturut ...

Asal saka tembung Afrika

Nalika jeneng "Afrika" durung ana, kita ngomong, supaya bisa ngrujuk menyang wilayah sing, yaiku ...

perbudakan

Christiane Taubira nggolek ganti rugi kanggo DOM, korban pertama perbudakan

Ekonom, ethnologist, mantan direktur umum konfederasi Karibia lan MP, Christiane Taubira ngusulake 1999 sing perbudakan lan ...

Dasar-dasar perbudakan: apa sing sampeyan wis diwenehi

Perdagangan budak Yahudi: Peranane wong-wong Yahudi sing nggegirisi ing perbudakan David Adipati ngutus para sejarawan Yahudi sing mbuktekake peran kasebut ...

AFRICAN WOMEN

Pilot wadon pisanan ing Afrika

Ouma Laouali - Letnan Niger Ouma Laouali, 28, 21 Oktober dadi pilot wanita pertama ing Niger. Dheweke ...

Sajarah Ratu Pokou

Abla Pokou minangka putra saka Kaisar Ossei Tutu saka Konfederasi Ashanti saka Ghana. Kaisar Tutu, tukang hebat, dicithak ...

INVENTORS lan SAVENSI

DESIGN AND MANUFACTURING NIGERIA ITS SATELLITE OWN TO LAUNCH IN 2018

Menteri Ilmu lan Teknologi Nigeria Abdu Bulama ngumumake minggu iki yen negarane ...

Pesawat militer 100 pertama Afrika

Kapisan pesawat kabeh-Afrika tumandang ing Agustus 13, ing Afrika Kidul. Piranti, jinis militer, ...

AFRICAN CUISINE

Masakan Afrika - jajanan siap (Video)

Resep-resep kanggo sajian lan sajian saka masakan lan masakan Afrika bawana Afrika. nemokake rasa paling apik ing bawana Afrika! MADU IN AFRIKA ...

Carane nyiyapake Jus Bissap?

Jeneng: Jus bissap Asal: Senegal, Mali, Pantai Gading, Guinea Jenis piring: Jus Bahan: Abang Bissap Jumlah wong: Persiapan 4: 20 mn ...

SPIRITUALITAS LAN RELIGION

Agama lan parasitisme rohani

Miturut kosmogoni asli, jelas manawa model sing sampurna ing jagad iki mung ora bisa diakoni ...

Apa Apollonius saka Tyana minangka "bener" Kristus?

Ing jamané Kristus Injil urip, ana sawetara "Kristus" liyane ing Asia Minor lan ing ...

utang

Samory Toure (1830-1900), sawijining pendhukung dhuwur ing Afrika Kulon

Samory Touré lair ing 1830 ing Miniambaladougou, saiki ana ing Guinea. Dheweke miwiti karier minangka pedagang sing ...

Gusi saka Sudan, arab, cahyo urip utawa rejeki coca-cola?

Gum arabic: solusi mukjizat kanggo masalah Sudan utawa alat neo-kolonial ing layanan multinasional? Napa ora ...

EBOOKS PERPUSTAKAAN

Pustaka of Religions (PDF)

Agama asale saka basa Latin supaya bisa nyambung (religare) lan mulane kudu dadi cara kohesi sosial tinimbang sinonim karo ...

Perpustakaan Filsafat Cina (PDF)

Filsafat Cina nyawiji macem-macem aren pamikiran sing asale saka telung tradhisi: Konfusianisme, Taoisme lan Buddha.

MOVIES TO WATCH

Watch Mandela: Cara panjang kanggo kebebasan (2013)

Le film retrace le parcours exceptionnel de Mandela, de son enfance à la campagne jusqu'à son élection à la présidence…

Watch Invictus (2009)

Ing 1994, pemilihan Nelson Mandela ngaturake pungkasan apartheid, nanging Afrika Kidul tetep dadi negara sing dibagi banget ...

ENVIRONMENT

Carane lawas telpon wis daur ulang menyang emas bullion

Pitakonan iki muncul luwih akeh: babagan electronics lawas kita? Perusahaan ing Belgia wis ...

Ora suwe dalan ing bio-bitumen adhedhasar mikro-alga?

Wis digunakake kanggo ngasilake biofuel, plastik utawa kosmetik, microalgae diwenehi alternatif serius kanggo ...

PDF BOOKS

Seni Perang - Sun Tzu (PDF)

Seni Perang Sunzi (abad ka-5 SM) minangka prajanjèn strategi sing misuwur ing donya. Strategi ...

Manuskrip Nag Hammadi (PDF)

Ing 1945, kanthi sengaja, naskah wiwitan wiwitan kekristenan ditemokake ing kutha Mesir cilik ...

AUDIO BOOKS

Nggedhekake potensial kanggo ngatasi rasa wedi lan sumelang - Joseph Murphy (Audio)

Le docteur Joseph Murphy nous y rappelle que nous sommes tous confrontés au sentiment d'inquiétude souvent à propos d'événements qui…

Carane ngerti misi urip - Eckhart Tolle (Audio)

Ing bumi anyar, pengarang nggambarake fungsi negara kita saiki kesadaran, adhedhasar ego. Buku iki duwe ...

PUSAT MEDICINE

Pasa micu regenerasi sel lan gelut kanker

Puasa minangka tradhisi sing dadi bagéan integral saka akeh budaya kuno, saka Vedic nganti Buddha lan liya-liyane, ...

Chili, kunci anyar kanggo nglawan obesitas

Leptin (Yunani leptos, tipis) sing asring diarani "satiety hormon" yaiku hormon peptida sing ngatur cadangan ...

MATTHIEU GROBLI

Ngluwihi kenceng senjata, perang ngrusak jiwa

Kaget balet raksasa hebat para pengebom ing langit, sing digambar karo kembang api pluru ing pluru ing ...

Inisiatif perjalanan

Wis meh rong wulan wiwit aku numpak ombak samodra, ngumbara adrift tanpa tilas ...

PSYCHART-THERAPY

Buku juru tulis 10

Ora dikelola dening sistem simbolis lan dienggoni dening "urip" medeni kekosongan, ibune luwe lan ngombe

Zirignon Grobli babagan program "tamu sa-dina" saka radio swara saka diaspora

Direktur Pusat Pedoman Bayi Nasional (struktur sing gegayutan karo kelainan mental ing bocah-bocah) nalika ...

Kirimi iki menyang kanca