SEJARAH HIDDEN

Bukti arkeologis sing ana ing ireng Hannibal

Hannibal Barca (ing basa Fenisia Hanni-baal tegese "sing duwe sih Baal" lan Barca, "kilat"), biasane ...

Afro-Argentina, genosida lali?

Negara paling "Eropah" ing Amerika Latin nutupi asal Afrika. Dina iki, 200 taun sawise madegé, iku ndadekake ...

perbudakan

Ota Benga, pygmy Kongo minangka sato ing New York Zoo

Ota Benga, lair saka 1883 lan tilar donya ing 20 Maret 1916, yaiku pygmy Kongo sing kapapar ...

Dasar-dasar perbudakan: apa sing sampeyan wis diwenehi

Penangkaan Yahudi: Peran Orang Yahudi Paling Kaget ing Perbudakan David Adipati ngutip para sejarawan Yahudi sing mbuktekake peranan ...

AFRICAN WOMEN

Ratu Nefertari saka Kemet (tanah ireng) (1292-1225 SM)

Pernikahané marang Ramses II ing Mesir kuna (Mesir bawana) dikenal minangka salah sawijining pranala paling gedhe ...

Kongo nggawé robot kanggo ngatur lalu lintas dalan

Thérèse Izay Kirongozi, insinyur elektronik industri lulusan Institut Teknik Tinggi (ISTA) sing luwih dhuwur, yaiku ...

INVENTORS lan SAVENSI

Desain Ivory ngadakake macem-macem aplikasi Afrika-Afrika kanggo ningkatake kesadaran babagan demam demam

Ebola minangka penyakit anyar sing katon ing Afrika Kulon sawisé ngembara ing Kongo, kabeh saluran TV nyatakake babagan kasebut. Lan durung ...

Sandrine Ngalula Mubenga, penemu mobil hibrida

Lair ing DRC Mubenga dadi gerah ing Kikwit lan operasi sing kanggo nylametaké nyawané kanggo 17 taun ...

EBOOKS PERPUSTAKAAN

Pustaka of Theosophy (PDF)

Theosophical Society iku grup non-sektarian sing yakuwi: Kanggo mbentuk inti saka Universal Brotherhood saka ...

Buku Pustaka Komik (PDF)

Kanggo produksi komik, UNESCO wis narik ilustrasi bakat saka negara liya (Prancis, Madagaskar, ...

Videos

Kepiye carane donya dadi murah? - Raj Patel (Video)

Raj Patel, lair ing London ing 1972, minangka ekonom, panulis, peneliti, guru lan aktivis politik asal Inggris. Specialist ...

Telung dalan saka kelahiran Kamite (Video)

Ayo bali menyang tradhisi, budaya kita, filsafat kita, gaya hidup kita, sistem politik kita, ekonomi kita. Cukup ayo bali ...

SPIRITUALITAS LAN RELIGION

Pesen tentrem lan pangarep-arep saka Maitreya (guru gedhe) kanggo donya

Maitreya (Basa Sansekerta kanggo "loropaken", "ngrawat", Pali Metteya; Tibetan Jetsun Jampa Gonpo ...

Rungokake radio Ki-Muntu

Radio Ki-Muntu sekolah inisiatif lan awakening kesadaran Presenter Nlongi Nswadi Ki-Mbazi. Ngrungokake radio Ki-Muntu! Topik ing Spiritualitas, esso lan ...

utang

Piagam imperialisme

Iki "charter" disusun ing Washington sajrone "dagang budhak", banjur diam-diam diregani ...

Pemberontakan Abbey nglawan penjajah 1906-1916

Padha ditemokake ing pikiran wong Ivory minangka wong sing mbrontak sing nalika periode kolonial nampilake penolakan ...

AFRICAN CUISINE

Carane nyiyapake garba?

Wektu persiapan: 15 menit Wektu masak: 15 menit Bahan-bahan (kanggo wong 2): - 1 irisan tuna seger ...

Carane nyiyapake Dièe Thiébou?

Jeneng: Thiebou Dieune Asal: Senegal Jenis péso: Beras karo iwak Úa: Beras - Wortel - Gobis - Manis kentang Jumlah wong: 6 ...

SPEECH LEADERS BLACK

Traditional Chiefdom, Panafricanism & Demokrasi

Dhiskusi iki diwiwiti kanthi crita riwayat urip. Iki minangka dongeng sing nyatakake mekanisme transmisi daya ...

Wicara Barack Obama kanggo Afrika

Aku ngadeg ana ing ngarepmu kaya wong Amérika kang gumunggung. Aku ngadeg ana ing ngarepmu minangka putra saka Afrika. Afrika ...

ENVIRONMENT

Ghana mbangun pabrik tenaga surya paling gedhé ing Afrika

Le Ghana inaugurera en octobre 2015 la plus grande centrale d’énergie solaire d’Afrique. Avec une capacité de production de 155…

Payeng, wong sing nandur sawijining alas dhewe

Punika crita pantes kisah utawa legenda India lawas. Iku Payeng, wong sing ora tau pengin ...

therapy Psychart

Pembunuhan simbolis saka monster

Se représentant comme un héros mythique dans la modernité et la psychart-thérapie comme une quête initiatique, le patient-impétrant entreprend son…

Ngatasi gething

Nalika sesambungan cinta dying lan sing, ayo pindhah, kita mbukak risiko rontok menyang ora sah, ana ...

PDF BOOKS

New Age Education - Alice Bailey (PDF)

Bisa dianggep manawa buku iki ngetrapake telung aspek sing beda karo tema umum: metode, gagasan ...

Sejarah Umum Afrika - Penerbangan 8 (PDF)

Le huitième et dernier volume de l'Histoire générale de l'Afrique de l'UNESCO étudie la période qui s’étend de 1935 à…

AUDIO BOOKS

Cara sing lawas kanggo kebebasan - Nelson Mandela (Audio)

Nelson Mandela wiwit nulis kenangan 1974 ing Robben Island Penitentiary lan ngrampungake ...

Rahasia kekuatanmu sing kuwat - Wayne Dyer (Audio)

Au cours de cette conférence inspirante et très instructive, adressée à des chiropraticiens, le Docteur Dyer s’emploie à expliquer, avec…

PUSAT MEDICINE

Ozonator yaiku cara paling apik kanggo mateni kuman, bakteri lan virus

Kanthi ozonator pribadi sing dirancang khusus kanggo kasebut, ozonise bisa ngasilake cairan lan lenga ...

Dr. Sebi's diet alkali kanggo kesehatan sing luwih apik

Dr. Sebi minangka pathologist, herbalist, biokimia, lan naturalis. Dheweke wis sinau lan jamu ing Amerika, Amerika Latin, ...

MATTHIEU GROBLI

Aku ireng - Yesus ireng (geguritan)

AKU Ireng Aku sing, sing ana lan sing dadi badan dadi bledug nanging roh iku langgeng ...

Kritik saka kondisi manungsa

Ditemokake dening hawa nepsu, rasa sengit saka bandan lan cemburu, bagian chimerical saka wilayah abyssal saka otak reptil kita ...

MOVIES TO WATCH

Watch Amistad (1997)

En 1839, La Amistad, navire espagnol transportant des esclaves africains venus de Sierra Leone, est pris dans une violente tempête…

Watch Lair saka bangsa (2017)

En un temps précédant la Guerre Civile américaine, Nat Turner est un prédicateur et un esclave cultivé. Son propriétaire, Samuel…

Pemikir Afrika lan wong wicaksana

Apa Afrocentricity?

Profesor Dr. Molefi Kete Asante ing Departemen Studi Amerika Afrika Temple University Philadelphia, PA. Dr. Molefi Kete Asante yaiku ...

Ajaran Tierno Bokar

"Ing donya sing katon mung minangka barang darbèk perumpamaan, buku gambar sing bisa diolah, nanging sampeyan kudu ngerti cara nggampangaké." Tierno ...