Langganan kanggo nganyari kita

Carane nyiyapake mafe?

Carane nyiyapake mafe?

Mafé Asal: Mali, Senegal Jinis sajian: Pitik Ayam: Neluk kacang, pitik, beras, sayuran Bilangan wong: 4 Penyediaan: 20 min Masak: 50 min Bahan-bahan 1/2 pitik, ngresiki lan dipotong dadi 3.. .

Waca liyane

Carane nyiyapake Ndolé?

Carane nyiyapake Ndolé?

Jeneng: Ndolé aux crevettes Asal: Kamerun Jinis sajian: Sayuran, Bahan Iwak: godhong Ndolé, kacang kacang, udang Jumlah wong: 4 Persiapan: 30 menit Masak 45 menit Bahan: 750 g udang ...

Waca liyane

Resep Afrika dening Oumou Bah

Resep Afrika dening Oumou Bah

AFRIKHEPRI: Sapa Oumou Bah? Napa sampeyan nulis buku "Masakan Afrika"? Oumou Bah: Aku Guinean sing manggon ing Thailand. Katresnanku kanggo masak nggawe aku ...

Waca liyane

Carane nyiyapake couscous?

Carane nyiyapake couscous?

Bahan-bahan 400 gram sepupu (semolina gandum khusus) 1 sendok teh butter flakes 200 gram chickpeas (direndhem dina sadurunge!) 1 pitik dipotong dadi 8 potong 500 gram ...

Waca liyane

Carane nyiyapake Yassa?

Carane nyiyapake Yassa?

Jeneng: yassa Asal: Senegal Jinis sajian: Daging Bahan: Beef / veal - Mrico - Tomato - Jahe Jumlah wong: 4 Persiapan: 15 min Masak: 60 min Bahan-bahan 750 g ...

Waca liyane

Black African cuisine in video

Black African cuisine in video

Sinau kanggo masak pasugatan Afrika sing sederhana. Eunice lan Rostand mbukak lawang pawon sampeyan saben dina Jumuah supaya bisa nemokake resep anyar ing video. [Elite_video_player ...

Waca liyane

Carane nyiyapake Dièe Thiébou?

Carane nyiyapake Dièe Thiébou?

Jeneng: Thiebou Dieune Asal: Senegal Jinis sajian: Nasi Iwak Bahan-bahan: Nasi - wortel - Kubis - Kentang manis Jumlah wong: 6 Persiapan: 35 menit Masak: 50 menit Bahan-bahan 1 kg ...

Waca liyane
Page 1 saka 3 1 2 3

RESPOND TO COMMENTS

WISITA LIVE KAMI

Welcome!

Mlebet akun sampeyan ing ngisor iki

Nggawe Akun Anyar!

Isi formulir kanggo bunder kanggo ndhaptar

Coba maneh sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

141.5K
Klik kanggo nutup pesen iki!
Jendhela iki bakal kanthi otomatis ditutup ing detik 3

Tambah dhaptar lagu anyar

Kirimi iki menyang kanca