Langganan kanggo nganyari kita

Marabout sing jahat (crito)

Marabout sing jahat (crito)

Kabeh wong ing bumi apik, padha duwe kemungkinan sing padha, sukses ing usaha sing padha. Napa dheweke beda-beda? Aku arep nerangake asal-usul kualitas ing ...

Waca liyane

Black man - Poem dening Brigitte Winbi

Black man - Poem dening Brigitte Winbi

Wong ireng, sampeyan wong sing warni Napa pirang-pirang medeni Diperintah dening wong putih Tuwak rakus, nguciwani Sampeyan Wong ireng, pamburu gedhe Dheweke njupuk sampeyan kabeh, kanggo kesalahan sampeyan. ..

Waca liyane

Aku Negro (geguritan)

Aku Negro (geguritan)

"Negro" Ingsun negro ing gegambangan aku pengin transcend tembok Sing isih ngalangi cahyane Saka hatching jagad kabeh Ya aku negro ing ...

Waca liyane

Ing bunder irons palsu

Ing bunder irons palsu

Ing iyub-iyub iring-iringan palsu Kanggo sedulurku Digne et Juste Ing iyub-iyub iring-iringan palsu Scheveningen Setaun anyar wiwit kadhemen ing wayah wengi Dina iki ...

Waca liyane

Pandonga kanggo leluhur

Pandonga kanggo leluhur

Ing judhul Pandonga kanggo Para leluhur, Gabriel Mwènè Okoundji nawakake pirang-pirang koleksi puisi babagan tema sing gegandhengan nanging ditulis ing kaping lan kadhangkala ing panggonan ...

Waca liyane

Black man, sing sampeyan?

Black man, sing sampeyan?

Sampeyan nggawa jeneng manca, jeneng pisanan para abdi, Sampeyan nganggo basa manca, pindah saka sumbu ibu, saka budaya sampeyan, Sampeyan ngluhurake agama manca, pindah saka ...

Waca liyane

Penjualan sing paling apik: Penawaran kanggo ngrebut!

Pengunjung kita

Welcome!

Mlebet akun sampeyan ing ngisor iki

Nggawe Akun Anyar!

Isi formulir kanggo bunder kanggo ndhaptar

Coba maneh sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

0
Klik kanggo nutup pesen iki!
Jendhela iki bakal kanthi otomatis ditutup ing detik 3

Tambah dhaptar lagu anyar

Kirimi iki menyang kanca