Moringa eļļas matu un ādas priekšrocības

Moringa lapas
Paldies par dalīšanos

Moringa dzimtas tropu koks, "Debesu koks" vai "mūžīgais koks" Moringa dzimtene ir Indijas ziemeļaustrumos, bet arī aug Āfrikā, Madagaskarā, Āzijā un Dienvidamerikā. To var atrast ļoti sausās vietās, piemēram, Sahārā, bet tai patīk mitrās daļēji tropu klimats. Tā ļoti dziļa sakne ļauj tai atbrīvoties no ūdens vairākus mēnešus. Tās Senegālas nosaukums "Nébédaye" nāk no angļu valodas "Never die": kad sauļo vai sagriež jaunus dzinumus, tā tūlīt atgriežas ar pirmajām lietūm. Tās lietošana ir daudz: tās sēklas satur pārtikas eļļu, ko izmanto arī ārēji, lai mīkstinātu zīdaiņu ādu. Sēklu pulverim ir ūdens attīrīšanas īpašums. Lapas tiek izmantotas, lai apkarotu slimības, kas saistītas ar nepietiekamu uzturu. Tie satur 2 reizes vairāk lipīdu nekā piens, 3 vairāk kālija nekā banāns, 4 vairāk A vitamīna nekā burkāni un 7 vairāk C vitamīna nekā oranža.

Moringa eļļas ekstrakcija

Moringa sēklas ir no trīslopu pākstiem. Katrā podā ir starp 12 un 35 melnām sēklām, apaļas ar brūnu miziņu un 3 baltiem spārniem.
Koks var ražot starp 15000 un 25000 sēklām gadā. Eļļu izsaka no koka sēklām. Lobīto sēklu, tas ir, mandeles, eļļas saturs ir 42%. Moringa Africajou eļļa ir izcili dzeltena. Šī eļļa ir starptautiski pazīstama kā " Bena eļļa"

Moringa eļļas sastāvs

Bagāts ar nepiesātinātām taukskābēm ar 70-73% oleīnskābi, bet arī ar vitamīniem (C, A, B), minerālvielām (kāliju, kalciju ...) un proteīniem.

Taukskābes

PalmitīnskābeC16: 06,2%
PalmitoleīnskābeC16: 11,4%
StearīnskābeC18: 05,7%
OleīnskābeC18: 170%
LinoleīnskābeC18: 2 w60,8%
LinolēnskābeC 18: 3 w30,1%
ArahīdskābeC20: 03,9%
GadoleīnskābeC20: 12,1%
Bēnu skābe 7,7%

Moringa sēklās ir katjonu polielektrolīts, kas ir pierādījis savu efektivitāti, apstrādājot un attīrot ūdeni, aizstājot alumīnija sulfātu. Kūkas bagātas ar antibakteriālajiem principiem un olbaltumvielām.

Moringa eļļas īpašības

Moringa eļļu izmanto kā eļļu. Tā ir interesanta pārtikas eļļa. Drupinātas sēklas tiek izmantotas, lai attīrītu ūdeni. Izmanto vietējās medicīnās, to sauc par "brīnumu koku". Tās ir izspiestas sēklas, kas dod dārgu Moringa eļļu un piedāvā ārkārtas atjaunojošas īpašības.

Pārtikas lietošana

Ēdami, Moringa eļļu lieto garšvielās un cepšanai, jo tā nav izķidāta.

Pateicoties spējai absorbēt un noturēt gaistošas ​​vielas, smaržu nozarē ir arī interesanti stabilizēt smaržas.

Kosmētiskā lietošana

Moringa eļļa vai Ben eļļa nomierina un mīkstina ādu. Tā mitrina un atjauno hroniski ļoti sausu ādu, dažreiz niezi vai lobīšanos.
To lieto, lai apkarotu grumbas un novecošanos.

AVOTS: http://www.africajou.com/index.php/huiles-naturelles/huile-de-moring

Paldies, ka reaģējāt ar emocijzīmi
mīlestība
haha
Wow
Bēdīgs
Dusmīgs
Jūs uz to reaģējāt "Moringa eļļas priekšrocības ..." Pirms dažām sekundēm