Indijas eļļas matu un ādas priekšrocības

Portugāle deviņpadsmitajā gadsimtā atklāja Indijas Brazīlijas dzimto koku, Indijas ostu. Indiāņu cilts, Tupī, to sauca par "Acaju". Lai to atšķirtu no dārgmetāla, franču termins ir saīsināts uz "Indijas rīsu". Tad Portugāle to ieviesa savās kolonijās Āfrikā un Āzijā, galvenokārt Mozambikā un Kerala valstī Indijā. To joprojām audzē Brazīlijā, Rietumāfrikā un Indijā par Indijas āboliem, bet galvenokārt tās riekstiem, no kuriem Indija ir viens no lielākajiem ražotājiem.

Indijas zivis galvenokārt audzē par augļiem, kas sastāv no "viltus augļi" vai "Indijas āboli", ātri bojājas un valriekstu cietais apvalks. Indijas riekstu kodols tiek iegūts no riekstiem.

Vispirms aug indijas vai Indijas rieksti. Kad tas sasniedz maksimālo tilpumu, tā stādus ievērojami un ātri aug, lai pārvērtušies par "Indijas ābolu", ko sauc arī par "viltus augļiem". Pēc tam uzgrieznis zaudē mitrumu, kas samazina un sacietē. Tas ir tikai 10% no visa augļa svara.

Indijas ābolu ir ļoti sulīga, salda, nedaudz aromātiska, skāba un ļoti bagāta ar vitamīnu C (9 reizes vairāk nekā oranža).

Eļļas ekstrakcija

Indijas riekstiNo mandeļu indijas kodoliem iegūst ļoti kvalitatīvu pārtikas augu eļļu. Indijas riekstu eļļas ražošanas process tiek veikts manuāli pēc nepieciešamības (mandeļu ekstrakciju nevar izdarīt ar parasto slīpēšanas metodi), bet arī pēc izvēles. AFRICAJOU patiešām respektē ekosistēmu un vēlas piedalīties vietējā ekonomikas attīstībā. Tādējādi uzņēmums ražo vietējos ražotājus Senegālā un Āfrikā, izmantojot godīgu tirdzniecību.

Indijas krēmi tiek ievākti, kad indes krīt uz zemes un pēc tam nožūt dažas dienas.

Indijas riekstu apstrādes process ir garš un prasa daudzus piesardzības pasākumusDehulling process ir garš un prasa daudzus piesardzības pasākumus. Pirms lobīšana, rieksti ir sakārtoti atkarībā no to lieluma, tad tie tiek pagatavoti eļļas vannā (tradicionālā veidā) vai labāk tiek tvaicēti katlā. Lobīšana tiek veikta manuāli, izmantojot cieto adatu. Līpēšanas tabulu ieviešana nodrošina labāku produktivitāti. Tad iegūtās mandeles tiek žāvētas vai nu saulē, vai uzlabotā žāvēšanas krāsnī. Visbeidzot, pēdējais solis, dīrāšanu ir delikāts solis Tas tiek darīts manuāli, izmantojot mazus nažus vai berzi.

Pārveidošana eļļā

AFRICAJOU ir apņēmies nodrošināt augstas kvalitātes eļļu, kas saglabā visas uzturvielas. Tāpēc piegādātā eļļa ir pirmā aukstā spiediena neapstrādāta eļļa bez piedevām.

Virgin Indijas riekstu eļļa nāk no viena aukstā preses. Mandeles tiek presētas hidrauliskā presē vai skrūves presē ar ļoti lēnu pagrieziena ātrumu.
(skatīt transformācijas posmu fotogrāfijas (dehulling, ...))

kompozīcija

Indijas kodola kodols ir ļoti bagāts:

  • Essential taukskābes - īpaši oleīnskābe un linolskābe: 77%
  • Olbaltumvielas: 21%
  • Vitamīni A, D, K, PP, E
  • Minerālie sāļi: kalcijs, fosfors, dzelzs

Indijas riekstu eļļā galvenokārt ir nepiesātinātas taukskābes, bet arī sterīni un nepiesātinātie (0,9 līdz 1,8%). Tā ir tumši dzeltena eļļa.

Tā ir reta eļļa, kas satur E vitamīnu (21,5mg / 100g).

Taukskābes

PalmitīnskābeC16: 09,0%
PalmitoleīnskābeC16: 10,3%
MargarīnskābeC18: 00,1%
StearīnskābeC18: 09,0%
OleīnskābeC18: 157,01%
LinoleīnskābeC18: 2 w622,5%
LinolēnskābeC 18: 3 w31,3%
ArahidonskābeC20: 00,6%
GadoleīnskābeC20: 10,1%
sterīni

Beta-sitosterols: 82,5%

Cienījamie un tradicionālie lietojumi

Indijas riekstiem ir medicīniskas īpašības. Tās izmanto daudz tradicionālajās farmakopejās. Piemēram, Ajūrvēdas zāles atzīst tās tikumus. Šī tradicionālā indiāņu medicīna piedāvā īpašības, lai cīnītos pret nieru darbības traucējumiem, artrītu, reimatismu, ekzēmu, lai samazinātu sliktā holesterīna līmeni un ārstētu oftalmoloģiskas problēmas.

Eļļu tradicionāli lieto pārtikā un ārējā izmantošanā, lai atjaunotu brūces, psoriāzi un ekzēmu.

Indijas riekstu eļļas pārtika

Pārtikas lietošana

Tā ir ļoti laba pārtikas eļļa.

Runājot par uzturu, tā augstā oleīnskābes saturs (57%) padara to par lielisku enerģijas elementu.

Indijas dārzeņi ir bagāti ar olbaltumvielām (21%) un satur 7 neaizvietojamās aminoskābes, kuras mūsu ķermenis nevar ražot vai sintezēt.

Indijas dārzeņi ir bagāti ar mikroelementiem, galvenokārt kāliju, fosforu un magniju, un B vitamīnu.
Kūkas, kas satur 36% proteīnu un 41% ogļhidrātus, ir lielisks ēdiens.

Africajou Oil saņēma AVPA izcilības balvu 2007 & 2008.

Indijas riekstu eļļas kosmētiskā lietošana

Kosmētiskā lietošana

Indijas riekstu eļļa tiek izmantota kosmētikā, pateicoties augsta satura nepiesātinātām taukskābēm un E vitamīnam.
Nepiesātinātās taukskābes nodrošina hidratāciju un elastību pret bojātu ādu.

Vitamīns E, dabiskais antioksidants, ir svarīgs elements ādas novecošanas novēršanā.

Essentiālas taukskābes (īpaši linolejs) veido gandrīz 25% to sastāvā cashews. Šīs polinepiesātinātās skābes aktīvi piedalās epidermas augšējo slāņu veidošanā. Tādējādi tie veicina ādas elastību un "pret novecošanos" iedarbojas uz sausu un bojātu ādu, it īpaši daļēji uzlabojot tā struktūru.

Indijas eļļa ir bagāta ar vitamīnu E, kura dabiskā funkcija ir aizsargāt šūnas un audus no oksidācijas bojājumiem, neitralizējot brīvos radikāļus. E vitamīns, kurā Indijas riekstu eļļa dabiski satur brīvos anti-radikāļus, bet brīvie radikāļi ir atbildīgi par ādas novecošanos, jo tie maina fosfolipīdu struktūru. Tādējādi tai ir aktīva loma novecošanas novēršanā.

Pateicoties lielam nepiesātinātu taukskābju un E vitamīna saturam un šo sastāvdaļu sinerģiskajai iedarbībai, Indijas riekstu eļļa tiek izmantota kosmētikā kā piedeva dienas krēmi, pretgrumbu krēmi, nogurušas un sausas ādas kopšanas, bet arī matiem, balzāmiem rokām vai lūpām, kā masāžas eļļu, kā arī sauļošanās līdzekļos un pēc saules.

AVOTS: http://www.africajou.com/index.php/huiles-naturelles/huile-de-noix-de-cajou

Kāda ir jūsu reakcija?
mīlestība
haha
Wow
Bēdīgs
Dusmīgs
Jūs uz to reaģējāt "Indijas riekstu eļļas priekšrocības" Pirms dažām sekundēm

Vai jums patika šī publikācija?

Esiet pirmais, kurš balso

Kā jums patīk ...

Sekojiet mums sociālajos tīklos!

afrikhepri@gmail.com

Nosūtiet to draugam