Личен развој на библиотека (PDF)

личен развој

Личниот развој претставува хетерогена група струи на размислување и методи насочени кон подобрување на самоспознавањето, вреднување на талентите и потенцијалот, подобрување на квалитетот на животот, остварување на своите аспирации и цели. соништа.

Кликнете на книга за да ја отворите во PDF.

Полица Вуд
Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Библиотека за личен развој (PDF)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

Испратете го на пријател