Библиотека на религии (PDF)

Религијата доаѓа од латинската врска (religare) и затоа треба да биде средство за социјална кохезија, а не синоним за поделби и конфликти. Бидејќи она што треба да имаме на ум е дека постојат многу патеки за Царството, но еден Бог за сите.

Кликнете на книга за да ја отворите во PDF.

Полица Вуд
Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Библиотека на религии (PDF)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

Испратете го на пријател