Образование во библиотеката во Њу ејџ (PDF)

Библиотечно образование

Образованието е целосен банкрот затоа што дава предност на техниката и не е во состојба да ги реши нашите психолошки конфликти. Вистинското образование мора да помогне интелигентно да расте и да размислува. Зрелоста не е прашање на возраст, но доаѓа од разбирање.

Кликнете на книга за да ја отворите во pdf

Полица Вуд
Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Образование во библиотеката во новото доба (PDF)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Бидете први што гласале

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

afrikhepri@gmail.com

Испратете го на пријател