Види Џудо турнири во живо (спорт)

Меѓународната федерација на Џудо е здружение кое ги обединува националните федерации членки низ целиот свет. Неговата улога е да управува и развива џудо на меѓународно ниво. Оваа федерација е родена во 1951 на веќе воспоставениот модел на Европската џудо-федерација создадена во 1948.

Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Гледајте Џудо турнири во живо (спорт)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

Испратете го на пријател