Златното доба на Атлантис - Дајана Купер (Аудио)

Златното доба на Атлантис.

Златното доба на Атлантис беше нај духовниот период на земјата. Моќите и способностите на неговиот народ се легендарни. Дајана Купер ја истражува историјата на овој народ, нивната способност да левитираат, да се преселат и меѓугалактичко патување. Објаснува како тие успеале да ги достигнат и развијат своите психички моќи, како и нивниот извонреден технолошки капацитет заснован на енергијата на кристалите. Discoverе откриете медитативно искуство што ќе ви овозможи да:

  • да се сретнат со ангелите и делфините на Атлантис
  • да ја посети Катедралата на Светите Планини и Сфингата
  • да се живее искуство на животот поминато во Атлантис
  • да се живее мистичкото искуство на кристална исцелителна комора.

Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте „Златната ера на Атлантис -Ди ...“ Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате нашите публикации ...

Следете ја нашата страница на Фејсбук!

Испратете го на пријател