Види Бел (2014)

Belle (2014)

Англија, моќна колонијална империја, беше еден од главните трговски центри на робовите во средината на XIX век. Адмиралот во возниот парк на Неговото Височество, капетанот Johnон Линдзи имал дете со Бели, роб кого го негувал и кој штотуку починал. Дидо Елизабета Бел, Метис и нелегитимна ќерка на адмирал на Кралската морнарица, ја одгледува нејзиниот чичко, лорд Менсфилд. Дидо ужива привилегии, но бојата на неговата кожа го спречува да учествува во активности на една девојка од негов ранг. Таа се за inубува во млад адвокат и обајцата ќе го доведат лордот Менсфилд да стави крај на ропството во нивната земја.

Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Гледајте Belle (2014)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате нашите публикации ...

Следете ја нашата страница на Фејсбук!

Испратете го на пријател