Библиотека за иницирање (PDF)

Иницијатива на библиотеката

Иницијација (латински: иницијатив) е процес со кој почетник стекнува повисок социјален или духовен статус преку стекнување знаење или прием во конкретни активности на верска заедница, тајно општество или група.

Кликнете на книга за да ја отворите во PDF

Полица Вуд
Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Библиотека за иницирање (PDF)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

Испратете го на пријател