На Kybalion: Студија за Херметичката филозофија на Антички Египет (Аудио)

Кибалонот се темели на учењата на Хермес Трисместиг. Неговото знаење ги опфаќа извештаите на.

Принцот - Никола Макијавел (Аудио)

Крајот ги оправдува средствата. Овој прагматичен максимум го поддржува класичниот договор.

Организирање за успех: ГТД Метод - Дејвид Ален (Аудио)

Вие спаѓате под вашите списоци со задачи на работа и дома. Овој метод

Внесете срцето на тишината - Вејн Даер (аудио)

Практиката на медитација нè води на чудесното патување до срцето на тишината.

Дури и сонцето ќе умре еден ден - Екхарт Толе (Аудио)

Кога Екарт Толе ни даде согласност за интервју на септември 11, 2001.

Одржување на Кејп - Вејн Даер (аудио)

Духот и мудроста на авторот се употребени во оваа извонредна колекција на.

Решавање на конфликти преку ненасилна комуникација - Маршал Розенберг (аудио)

Маршал Розенберг ја измислил и развил ненасилната комуникација преку длабинско медитирање.

Така зборуваше Заратустра - Фридрих Ниче (Аудио)

Прекрасна и збунувачка песна, овој текст е на сликата на оваа формула на прологот. Таму.

Престани да бидеш убав, Биди точно - Томас Д'Ансембур (Аудио)

Пораката за да престанете да бидете убави, да бидете вистинити, е поактуелна од кога било. Со маскирање.

Малиот принц - Антоан де Сент Егзипери (Аудио)

Бев далеку поизолирана од бродоломчан човек на сплавот среде океанот. Така ти.

Пророкот - Калил Гибран (Аудио)

Пророкот е повеќе од книга. Тоа е подарок понуден на целото човештво. Во.

Прочистување на чакра - Дориен Добитник (Аудио)

Ова ЦД започнува со утринска медитација за да ги програмира вашите позитивни намери.

101 начини да го трансформирате вашиот живот - Вејн Даер (Аудио)

Авторот покажува колку е поубав вашиот живот. Напишал многу книги и направил.

afrikhepri@gmail.com

Испратете го на пријател