Убеди за помалку од 2 минути - штанд на Николас (Аудио)

Убеди за помалку од 2 минути - штанд на Николас (Аудио)

Оваа книга ви овозможува да ја прилагодите вашата комуникација кон личноста на вашиот соговорник со цел да воспоставите кредибилитет и авторитет. Оваа книга ви овозможува да знаете како да ја пренесете за 10 секунди водечката идеја за вашата ...

Прочитајте повеќе

Сидарта - Херман Хесе (Аудио)

Сидарта - Херман Хесе (Аудио)

Доаѓа ден кога традиционалното учење дадено на Браманите веќе не е доволно за младата Сидарта. Кога подвижниците на самана поминуваат низ градот, тој ги следи, се запознава со сите ...

Прочитајте повеќе
Страница на 1 19 1 2 ... 19

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

ФАЛА ШТО СПОДЕЛИ

Кликнете тука за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 7 секунди
Сподели преку

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател