Моќ и терор (видео)

Моќ и терор (видео)

Како што беше случај од 11 септември 2001 година, Ноам Чомски ги става терористичките напади во контекст на американските интервенции од 1945 година. Тероризмот е вежба на насилство против ...

Прочитајте повеќе

Општа историја на Африка (Видеа)

Општа историја на Африка (Видеа)

Зошто зборуваме денес за глобалната Африка, а не за глобализацијата на Африка? Бидејќи Африканците покажаа извонреден капацитет за крос-култура, со други зборови да ја задржат сопствената култура,

Прочитајте повеќе

Гласот франкофонска Африка (Видео)

Гласот франкофонска Африка (Видео)

На шоуто, неколкумина кандидати дефилираат, кои го започнуваат своето патување со слепи аудиции за да изберат тренер кој ќе им помогне да ја освојат сезоната. https://www.youtube.com/watch?list=PLPPr_sjKyrplh_rtKDfb2yrow9w13usDf&v=Ql60GJaqt3k&feature=emb_title

Прочитајте повеќе

Спротивно на тоа, едукативниот канал да се знае и учи историјата на човештвото

Спротивно на тоа, едукативниот канал да се знае и учи историјата на човештвото

Тоа е едукативен канал да се знае и разбере историјата на човештвото од нова перспектива. Тоа е каналот што ви овозможува да ја збогатите вашата визија за светот и животот благодарение на ...

Прочитајте повеќе

Личен развој (аудио)

Личен развој (аудио)

Личниот развој е хетероген пакет на практики, кои припаѓаат на различни струи на мислата, кои имаат за цел да го подобрат самопознавањето, да ги зајакнат талентите и ...

Прочитајте повеќе
Страница на 1 5 1 2 ... 5

Неодамнешни соработници

;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.
;.

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

ФАЛА ШТО СПОДЕЛИ

Кликнете тука за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 7 секунди

Додадете нова плејлиста

Дали сте сигурни дека сакате да го отклучите овој пост?
Отклучи лево: 0
Дали сте сигурни дека сакате да ја откажете претплатата?
Испратете го на пријател