Види Мајкл Џексон: Легендарниот живот (2011) 5 (1)

Продуцент, наратор и најдобар пријател на Мајкл Џексон, Дејвид Гест, ги следеше чекорите.

Моќта на намера (видео) 5 (1)

Вашите обрасци на размислување одлучуваат дали ќе успеете или не успеете (Хенри.

Гледајте абонос (2016)

Ебони Вуд е измислен документарен филм за трговијата со робови, ропството и аболиционизмот во Африка.

Самоприфаќање (документарен)

Франк Lopvet објаснува како тој ги перцепира во секој човек своите несвесно, неговите верувања и неговите.

Кваме Нкрумах - трагична историја на визионер (документарен филм)

Кваме Нкрумах беше првиот претседател на Гана. Роден е во Côte-de-l'Or во 1909, тој.

Zeitgeist: Скриената вистина (документарен филм)

Методичко декодирање на три главни настани или митови кои ги условуваат нашите општества: Античка митологија и.

Еднаш, некое време, кралствата на Африка (видеа)

Читање на африканската историја низ неколку големи антички кралства, за време.

Џони Клег, Белиот Зулу - документарен филм (2018)

Посветен на лидерот на АНЦ Нелсон Мандела, во времето затворен од 24 години, асимбона е.

Мистериозно евангелие Варнава, Библијата е лажна - документарен филм

Ова апокрифско евангелие, кое го претставува Барнаба како еден од дванаесетте апостоли, објавува со глас.

Скриени бои - документарни филмови (2011-2016)

Тука е серија документарни филмови во тек од Тарик Нашид и продуцирани од Кинг.

Јога Планета - документарен филм (2015)

Како зборови како нирвана, карма, гуру, реинкарнација, медитација.

Мистериите на кинеските пирамиди - документарен филм (2016)

Откривање на неколку гробници на кинески императори изградени под планините и презентирање.

Јас сум Мартин Лутер Кинг - документарен филм (2018)

Д-р Мартин Лутер Кинг, кој беше убиен на 4 април 1968 на возраст од.

Испратете го на пријател