понеделник, 30 март 2020 година

Претплатете се на нашите ажурирања

Самоприфаќање - Документарен филм

Самоприфаќање - Документарен филм

Франк Лопвет објаснува како ги перцепира во секоја личност своето несвесно, неговите верувања и неговата визија за светот. Покажува дека токму со оваа структура го создаваме нашиот живот ...

Прочитајте повеќе

Zeitgeist: Скриената вистина - документарен филм

Zeitgeist: Скриената вистина - документарен филм

Многу добро конструиран филм, глобална и револуционерна демонстрација која претставува апсолутистички и маничарски визија за светот. Поканува размислување, сомнеж и потрага по ...

Прочитајте повеќе

Некогаш, кралствата на Африка - Документарен филм

Некогаш, кралствата на Африка - Документарен филм

Читање на африканската историја низ неколку големи антички кралства, за време на пред-колонијалната ера. Гус Касели-Хајфорд студира историски артефакти и култура на живеење од голем број ...

Прочитајте повеќе

Оддавање почит на nyони Клег, белиот зулу (Видео)

Оддавање почит на nyони Клег, белиот зулу (Видео)

Посветено на лидерот на АНЦ, Нелсон Мандела, затворен 24 години во тоа време, асимбонанга е една од оние ретки песни што создаваат историја. Портрет на нејзиниот автор и пејач неодамна ...

Прочитајте повеќе

Утре - Документарен филм (2015)

Утре - Документарен филм (2015)

И, ако покажувате решенија, раскажувајќи приказна што прави добро, беше најдобриот начин за решавање на еколошката, економската и социјалната криза низ која минуваат нашите земји. [содржина-јајце ...

Прочитајте повеќе

Мистериозно евангелие Варнава, Библијата е лажна - документарен филм

Мистериозно евангелие Варнава, Библијата е лажна - документарен филм

Ова апокрифно евангелие, кое го претставува Барнаба како еден од дванаесетте апостоли, со гласот на Исус објавува дека друг, по него, ќе го изврши божественото откровение. Овој друг е идентификуван во ...

Прочитајте повеќе

Будењето на пермакултурата - Документарен филм (2017)

Будењето на пермакултурата - Документарен филм (2017)

Пермакултурата нуди сјај на надеж со своите еколошки одржливи, економски одржливи и социјално правични решенија. Достапно за сите, може да се спроведе насекаде. Денес, мажите ...

Прочитајте повеќе

Зелената илузија - Документарен филм (2019)

Зелената илузија - Документарен филм (2019)

Денес, производителите вложуваат многу време и пари во зеленилото на нивниот имиџ: електрични автомобили, органски означени со палми, или производи од фер трговија. Сè е сторено ...

Прочитајте повеќе
Страница на 1 6 1 2 ... 6

Преведи на вашиот јазик

fr Français

Напредување на „Ковид-19“ ширум светот

Пријавете се на вашата сметка подолу

Пополнете ги обрасците подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

Додадете нова плејлиста

0
Не
Не
ok
fr-FR
https://afrikhepri.org/wp-content/plugins/voice-to-search/includes/images/microphone-icon.svg
https://afrikhepri.org/wp-content/plugins/voice-to-search/includes/images/microphone-icon-recording.svg
Придружете се на претплатниците на Твитер 2.7к!
Кликнете овде за да не следите исто така ...
Дали сакате да пишувате на оваа страница?
Кликнете овде за да објавите статија исто така ...
Придружете се на претплатниците на 21к Фејсбук!
Кликнете овде за да не следите исто така ...
Придружи се на 29 претплатници со LinkedIn!
Кликнете овде за да не следите исто така ...
Испратете го на пријател