Различните лица на Исус: Озирис, Зороастер, Еремија

Не би постоел еден Исус Христос, туку тројца ... Исус Бен Пандира Исус Бен Јусеф Исус Бен.

Затоа христијаните во Европа се поклонуваат на црни девици: вистината конечно е откриена

Овој култ на женскиот принцип, на екстремна древност, е дрвото што ја крие огромната шума.

Еден стар 1500 Библијата би рекол дека Исус не би бил распнат

На вознемиреност на Ватикан, беше старо 1500 Библијата на 2000.

Сличности меѓу библиската приказна за поплавата и потопот што се споменува во епот на Гилгамеш

Се појави помеѓу 3400 и 3200 пред J.-C сумерското пишување на клинестото писмо и египетските хиероглифи.

Назад кон негро-африканската духовност

Иницијација е откривање на некои примитивни знаења, извлечени од природата и запечатени.

Духовни учења на вознесе Мајстор на Црна Африка 1 (1)

Afra El Goeb M Talah. Прво африканско вознесено мајстор. Вознесе Мајстор на Црна Африка. Живееше.

Пророштва на индијанскиот народ во Северна Америка (Хопи)

Од сите амердски пророштва, пророштвата од Хопи веројатно се најпознати. Тие зборуваат.

Духовно уништување на црниот човек (видео) 4 (1)

Скриени бои е документарец за вистинската историја на обоените луѓе во светот.

Нема религија поголема од Вистината 5 (100)

Тајната доктрина е синоним за "Херметичка доктрина", "Езотерична доктрина".

Нови археолошки докази дека Евреите биле црни 5 (101)

Овде е откритие кое е особено интересно што треба да ја потврди теоријата што ја бранеше.

Сончевиот Христов најавувач на знак или симбол?

Маги, откако го научиле раѓањето на Исус, доаѓаат "од Ориентот" водени од ѕвезда.

Каба ќе содржи црн камен што го донел Архангел Гаврил

Многу луѓе се прашуваат што е Кааба? што содржи? што?

Едноставноста на вистинската духовност - Мооџи (видео)

Мојџи, господар адваитин е еден од ретките современи мудреци со способност да открие, на.

afrikhepri@gmail.com

Испратете го на пријател