Претплатете се на нашите ажурирања

Прирачник за родители (Видеа)

Прирачник за родители (Видеа)

Адаптацијата во Габонецот на француската серија хумористично го раскажува секојдневниот живот на една двојка во четириесеттите и нивните три деца. Ова репрезентативно семејство на африканската средна класа ја отелотворува сликата на ...

Прочитајте повеќе

Поддршка Afrikhepri - донира

Поддршка Afrikhepri - донира

Африхепри е културна платформа на јавното комунално претпријатие за споделување на знаењето. Не работи во корист на мал круг луѓе, туку за општ интерес. Неговата цел е ...

Прочитајте повеќе

ОДГОВОР ДО КОМЕНТАРИ

НАШИТЕ LИВНИ ВИСИТОРИ

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка!

Пополнете ги обрасците подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

21.8K
Кликнете за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 3 секунди

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател