Терапевтите пеат и го отстрануваат канцерогениот тумор под твоите очи

Терапевтите пеат и го отстрануваат канцерогениот тумор под твоите очи

Квантна терапија нуди нов изглед на заздравувањето. Сега е признаено дека постои енергетско поле кое ја одразува биолуминиумската активност на клетките на телото. Ајде да откриеме заедно како ова ...

Прочитајте повеќе

Еболата, потеклото ...

Еболата, потеклото ...

Појавата на вирусот СИДА, и оној на еболата и многу други агенси на дождовната шума се чини дека е природна последица од деградацијата на биосферата во ...

Прочитајте повеќе

ХААРП, првото оружје за контрола на мислата од глобално ниво?

ХААРП, првото оружје за контрола на мислата од глобално ниво?

Американската војска ја совлада уметноста на камуфлансирање на тајните операции под маската на мирно истражување. HAARP се залага за „Програма за високи атмосфери за проверка на високи атмосфери“.

Прочитајте повеќе

Курмерен ефект против дигестивните нарушувања, го спречува ракот и го стимулира имунолошкиот систем

Курмерен ефект против дигестивните нарушувања, го спречува ракот и го стимулира имунолошкиот систем

Огромното мнозинство на куркумата потекнува од Индија. Таа е една од состојките на познатите 'кари' што им дава многу карактеристична боја и мирис. Од истото семејство како ѓумбир, ...

Прочитајте повеќе
Страница на 1 12 1 2 ... 12

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка

Пополнете го образецот подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

ФАЛА ШТО СПОДЕЛИ

Кликнете тука за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 7 секунди
Сподели преку

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател