Амамбаровите фигури докажуваат дека човечкиот род живеел со диносаурусите

Како и обично, праисториците тврдеа дека овој случај е само измама. Недостаток на среќа.

Потекло и симболика на цвет на животот

Светото шема на Цветот на животот, овој основен геометриски генератор на било која форма.

Што е партеногенеза?

Партеногенезата (од грчки партеноз, девица и генеза, раѓање) е поделба од а.

Магијата на Космосот - документарен филм (2012)

Магијата на космосот се демистифицира, почнувајќи од два познати концепти, времето и просторот.

езотерични тајни на светата геометрија - документарен филм (2010)

Оваа документарна серија во 23 кратки епизоди собрани во плејлистата, во режија на Скот Онстот, студент.

Сите сме ОНЕ (Видео) 5 (1)

Мислиме дека сме разделени. Но во реалноста сме и самите себе и Универзумот.

Вид различен (Видео)

Во оваа серија на анимација го гледаме човештвото со лупа и го заменуваме човекот во едно.

Големиот медиум му дава 20 јули 2019 како датум на расцепување за човештвото

За оние кои никогаш не слушнале за Чико Ксавиер, видете ги видеата во статијата.

Според Сумерите, Анунаки би ги создал хомо сапиенс со премин на сопствените гени со оние на хоморектот

Захарија Сичин е автор на бројни книги во кои ја изложува својата контроверзна теорија и.

Визионер Баба Ванга прорече дека претседателот на САД 44 ќе биде црно 5 (100)

Vangélia прекар Баба Ванга (што значи баба Ванга) е роден во октомври 3.

Која е аурата? 5 (101)

Д-р Константин Коротков, руски физичар, открива антички метод во деветнаесеттиот век.

Вода - Моќта на водата

По долг престој во Кемет (древен Египет), каде што студирал астрономија,.

Никола Тесла, заборавен гениј кој измислил слободна и бесплатна енергија

Никола Тесла, еден од најубавите пронаоѓачи на сите времиња, е роден во.

afrikhepri@gmail.com

Испратете го на пријател