Претплатете се на нашите ажурирања

Вид различен (Видео)

Вид различен (Видео)

Во оваа анимирана серија, ја набудуваме хуманоста со лупа и го заменуваме човекот во универзумот за кој тој никогаш не бил центар. Од универзумот до гените, од екосистемите до ...

Прочитајте повеќе

Според Сумерите, Аннунаки создал хомо сапиенс со преминување на сопствените гени со оние на хомо еректус

Според Сумерите, Аннунаки создал хомо сапиенс со преминување на сопствените гени со оние на хомо еректус

Захарија Ситин е автор на бројни книги во кои ја изложува својата контроверзна теорија и заснована врз преводите што би ги направил од клинести таблети од пред-вавилонската ера за потеклото ...

Прочитајте повеќе

Која е аурата?

Која е аурата?

Докторот Константин Коротков, руски физичар, открива антички метод за фотографирање на аура во 21 век. Фотографијата на Кирлијан се вкорени во 17 век, ...

Прочитајте повеќе
Страница на 1 4 1 2 ... 4

ОДГОВОР ДО КОМЕНТАРИ

НАШИТЕ LИВНИ ВИСИТОРИ

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка!

Пополнете ги обрасците подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

5.4K
Кликнете за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 3 секунди

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател