Добри вести: Невралната трансплантација е сега можна

Француско-белгиски тим штотуку го санираше церебралниот кортекс на возрасен глушец благодарение на а.

Научниците открија постоење на паралелни светови

Квантната физика е навистина чудна. Според неговите закони, на пример, може да се има еден.

Над најсовремена - документарен филм (2012)

Дејвид Icke во едно од неговите најдобри предавања: како да го фатиме функционирањето на нашата свест,.

Му изгубен континент, мит или реалност? 1 (1)

Приказната за уништувањето на Му, татковината на Ман, е многу чудна.

Супер моќи на нашиот мозок: Телепатија, шесто сетило, хипноза

И ако имавме дар да бидеме способни да читаме умови, да го фрламе.

Знаењето и знаењето на училиштето на мистериите и духовноста

Ние поминуваме низ овој извештај за да нѐ интересира во сите скриени симболи.

ИСТРАЖУВАЧИТЕ МОЖАТ ДА ИЗЈАВУВААТ НЕЗАВИСНОСТ НА ЗЕМЈАТА

Постојат 9 години, во октомври 2006, Дејвид Р. Смит и неговиот тим.

Еден научник ја фотографира душата што го остава своето тело на човекот во моментот на неговата смрт

Рускиот научник Константин Коротков би тврдел дека во моментот може да ја фотографира душата на човечкото суштество.

Вонредните откритија на Масару Емото

Преку делата од тоа време, кога сè ни се враќа, често зборуваме.

Научни докази дека намерата е модифицирана

Денешните физичари заборавиле сè за ефектот на набљудувачот. Тие се задоволни.

Неочекуваните тајни на шишката

Ако не го знаете шише, знајте дека сите ви се дадени.

ЕХАНГ ХНУМКС: ПРВИОТ ДРОЕН МОЖЕ ДА ЈА СВОИТЕ КАДЕ ГО САКАШТЕ

Овој сосема луд беспилотно летало ќе може да ве транспортира каде што сакате. Едноставно како едно.

Клучот за толкување на соништата според египетската книга соништа

"Книга на соништата" Египќаните или Папирус Честер Бити - даде листа.

Испратете го на пријател