Претплатете се на нашите ажурирања

Прочистете го вашиот дом: Задушување на негативните енергии

Прочистете го вашиот дом: Задушување на негативните енергии

Во претходниот напис: Како да се ослободиме од аурата за енергетски отпад, се осврнавме на прашањето на енергетскиот отпад што останува заглавен во нашата аура, предизвикувајќи чувство на замор што ...

Прочитајте повеќе

Што е биомимика?

Што е биомимика?

Биомимикријата е процес на иновации и инженеринг. Биомимикрија (буквално: имитација на живите) се состои во тоа да бидат инспирирани од природните решенија за селекција донесени од еволуцијата, да се транспонираат ...

Прочитајте повеќе

Пророштвата на Нострадамус во врска со светската војна 3e

Пророштвата на Нострадамус во врска со светската војна 3e

На 30 ноември 1979 година, ДПА ја објави информацијата под наслов „Нострадамус пророкуваше кризата во Техеран“. Веста нè информира за ужасната вознемиреност предизвикана од документарен филм од познатата ...

Прочитајте повеќе

Амамбаровите фигури докажуваат дека човечкиот род живеел со диносаурусите

Амамбаровите фигури докажуваат дека човечкиот род живеел со диносаурусите

Како и обично, праисторијците тврдеа дека оваа афера не е ништо друго освен измама. Лоша среќа за нив, во 1972 година, три фигурини беа анализирани со методот на термолуминисценција ...

Прочитајте повеќе

Што е партеногенеза?

Што е партеногенеза?

Партеногенезата (од грчкиот партенос, девица и генеза, раѓање) е поделбата од неоплодената женска гамета. Тоа е еден родител начин на репродукција. Припаѓа на режимите на ...

Прочитајте повеќе

Вид различен (Видео)

Вид различен (Видео)

Во оваа анимирана серија, ја набудуваме хуманоста со лупа и го заменуваме човекот во универзумот за кој тој никогаш не бил центар. Од универзумот до гените, од екосистемите до ...

Прочитајте повеќе
Страница на 3 4 1 2 3 4

Нашите посетители

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка!

Пополнете ги обрасците подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

16.3K
Кликнете за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 3 секунди

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател