Сите сме ОНЕ (Видео)

Мислиме дека сме разделени. Но во реалноста сме и самите себе и Универзумот.

Големиот медиум му дава 20 јули 2019 како датум на расцепување за човештвото

За оние кои никогаш не слушнале за Чико Ксавиер, видете ги видеата во статијата.

Според Сумерите, Анунаки би ги создал хомо сапиенс со премин на сопствените гени со оние на хоморектот

Захарија Сичин е автор на бројни книги во кои ја изложува својата контроверзна теорија и.

Визионер Баба Ванга прорече дека претседателот на САД 44 ќе биде црно

Vangélia прекар Баба Ванга (што значи баба Ванга) е роден во октомври 3.

Која е аурата?

Д-р Константин Коротков, руски физичар, открива антички метод во деветнаесеттиот век.

Вода - Моќта на водата

По долг престој во Кемет (древен Египет), каде што студирал астрономија,.

Испратете го на пријател