Fabre d'Olivet: белиот човек што излегува од пештерите ја исполнува црната цивилизација

По години работа на крајот на осумнаесеттиот и почетокот на.

Африка и вонземјани

Како Маите, Хопи и други домородни народи, многу луѓе во Африка исто така зборуваат за.

Африканско потекло на шаховската игра

Стратешките игри се околу бидејќи човекот отиде од тоа да биде ловец-собирач.

ПОРАКА НА СЛИКИ И ТАЈНАТА НА ВОСКРЕСЕНИЕТО

Бог ни зборува на математички јазик, а животот е дигитален редослед. на KOUSHITES.

Мапите на светот се погрешни: тука е вистинската големина и ориентација на Африка

Големината на Африка не е онаа што се прикажува на мапите. Во.

Потекло на зборот Nègre (камит верзија)

NGR, NETYR, NIGER, negro, NIGGER, „Nigga, потеклото на светиот збор. Расистичкиот термин „Нигер“.

Сина крв со црно мастило - Нату Педро Сакомби

Дали во Европа ќе владее елита на африканско потекло, наречена сина крв или сè.

Темелите на хемитизмот

Кој сака да ја разбере историјата на Кемитите, во просторот и во времето, мора да знае како да чита.

Кинезите правеа фер трговија во Африка пред доаѓањето на европските истражувачи 5 (100)

Женг Тој, исто така познат како Ченг Хо - доведе кинески адмирал.

Мистеријата на темната енергија во создавањето 5 (1)

"Она што е на врвот е како она што е на дното", го носи сето тоа.

Египетските свештеници, Херодот и Диодор од Сицилија

Кога ја читаме книгата II на Херодот, „Еутерпе“, нагласивме во поглавје 142 од.

Кемитското потекло на Евреите (Семити)

Предметот што се дискутира овде е многу стар, иако тој падна во заблуда, припаѓа.

Мероитикот - Изгубениот јазик на црните фараони 5 (100)

Се дешифрира најстариот пишан јазик во црна Африка. Мероитскиот јазик е јазик што се зборуваше.

afrikhepri@gmail.com

Испратете го на пријател