Потекло и историја на боголан

Потекло и историја на боголан

Боголан во бамбара значи „бого“ глина и ставена „лента“. Боголан е многу стара традиционална техника на боење на зеленчук што се практикува во Западна Африка, но главно се вреднува во Мали ...

Прочитајте повеќе
Страница на 2 4 1 2 3 4

Поддршка Afrikhepri


Дали ви се допадна нашата страница?

Пребарувајте категорија

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка

Пополнете го образецот подолу за да се регистрирате

*Со регистрација на нашата веб-страница, вие се согласувате со Услови и правила и Политика на приватност.

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

234.1K

Додадете нова плејлиста

Дали сте сигурни дека сакате да го отклучите овој пост?
Отклучи лево: 0
Дали сте сигурни дека сакате да ја откажете претплатата?
Испратете го на пријател