Претплатете се на нашите ажурирања

Како да ги избелите забите природно со активиран јаглен

Како да ги избелите забите природно со активиран јаглен

Исто така, наречен активен јаглен или активиран јаглен, јагленот од зеленчук е црн прав што е резултат на карбонизација на растителни органски материи. Многу абсорбента, оваа супстанца има посебност ...

Прочитајте повеќе

Предности и доблести од глина

Предности и доблести од глина

Клеј е интелигентен материјал кој има безброј доблести. Тој е антиинфламаторно, заздравувачко, антисептичко, дезинфилтрирајќи, ексудира и изгорува. Уште подобро! Со микроби, паразити, бактерии и вируси, тоа е искоренување! ...

Прочитајте повеќе

6 убавина тајни од Египет

6 убавина тајни од Египет

Во древниот Египет, подобрувањето на нечиј изглед е исто толку и хигиена, колку што е заболување или духовност. Мал преглед на природните производи и ритуалите за убавина што нè прават ...

Прочитајте повеќе

Потекло и историја на восок

Потекло и историја на восок

Восокот, исто така, наречен „Африканска ткаенина“ е памучна ткаенина отпечатена со супериорен квалитет, користена за изработка на облека од голема слава. Неговото потекло датира од времето на ...

Прочитајте повеќе
Страница на 4 4 1 ... 3 4

Нашите посетители

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка!

Пополнете ги обрасците подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

65.3K
Кликнете за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 3 секунди

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател