Трактат за космичкиот пожар - Алис Бејли (PDF)

Договор за космички оган

Оваа книга се занимава со структурата која е основа на окултното учење во сегашната ера, како и на целиот светски космички процеси кои се повторуваат низ сите области на животот, од бескрајно големо до бесконечно мал. Поголемиот дел од книгата е посветена на деталното објаснување на Соларен оган, du Ментален оган. Конечно, многу густа презентација за космологијата, филозофијата и психологијата може да се предложи како референтна работа и прирачник за учење.

Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Трактат за космичкиот пожар - Алис Бејли ..." Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Бидете први што гласале

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

afrikhepri@gmail.com

Испратете го на пријател