Над најсовремена - документарен филм (2012)

Надвор од најсовремена

Дејвид Icke во едно од неговите најдобри предавања: како да го сфатиме функционирањето на нашата свест, во каква материја е енергијата, која е матрица итн.?

Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Над најсовремениот филм - документарен филм (2 ..." Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате нашите публикации ...

Следете ја нашата страница на Фејсбук!

Испратете го на пријател