Библиотека на комични книги (PDF)

За производство на стрипови, УНЕСКО привлече талентирани илустратори од различни земји: Франција, Мадагаскар, Нигерија, Кенија, Сенегал и др.

Кликнете на книга за да ја отворите во PDF

Полица Вуд
Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Библиотека на комични книги (PDF)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Бидете први што гласале

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

Испратете го на пријател