Супер моќи на нашиот мозок: Телепатија, шесто сетило, хипноза

Што ако имаме дар за да можеме да ги прочитаме нашите умови, во еден момент разгледаме низ целиот свет, и ако нашите мозоци имаат скриени подароци?
Средно, јасновидение, телепатија, дали е можно секој човек да ги користи овие факултети? И дали нашиот мозок ги крие мистериозните, но величествените сили?
Тајните служби, полицијата, сите овие организации го повикуваат бесконечниот потенцијал на нашиот мозок да ги реши најмистериозните истраги. Веруваме дека го познаваме мозокот и сите нејзини мистерии, но овој сеуште содржи многу енигми.
Па, како функционира овој орган? Дали надарените, зачестеноста на меморијата имаат поинаков мозок, и дали е можно сите да ги извршиме таквите подвизи? Марк Ју има седум години и е чудо на пијаното, кога Стефан, тој, го задржува секој детал од она што го гледа.

Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Супер моќи на нашиот мозок: Телепатија ..." Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате ...

Следете нè на социјалните мрежи!

Испратете го на пријател