Техниката на успех - Андре Мулер (Аудио)

Техниката на успех
Ви благодариме за споделување!

Никогаш не е предоцна да се стекне со менталитетот што води кон успех. Секое битие, во која било возраст, има средства за успех или за надминување на неуспех. Ретко е за бизнис лидер да ги открие тајните на неговата лична динамика. Андре Милер, основач на компанија на возраст од 23 години, ги изложува своите методи на работа и мотивациони техники. За сите оние кои сакаат подобро да управуваат со своето време, да стекнат ефикасност, го обнови нивниот ентузијазам на првите денови: практичен и прогресивен начин за развивање на сопствените способности, достапни за сите.

Ви благодариме што реагиравте со емотикон
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Техниката на успех - Андре Милер (Ау ..." Пред неколку секунди