Не е ракета наука - со науката Jamејми станува достапна (Видеа)

Yејми ги презентира теоретските објаснувања користејќи модели на достапна наука уште од рана возраст и за целото семејство.

Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Тоа не е ракета наука - со yејми Ск ..." Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате нашите публикации ...

Следете ја нашата страница на Фејсбук!

Испратете го на пријател