Што е партеногенеза?

Што е партеногенеза?

Партеногенезата (од грчкиот партенос, девица и генеза, раѓање) е поделбата од неоплодената женска гамета. Тоа е ...

Африка и вонземјаните

Африка и вонземјаните

Како Маите, Хопис и другите домородни народи, неколку народи во Африка исто така зборуваат за вонземјани. Догоните ...

Космогони Ife

Космогони Ife

Олорун, врховниот бог го испрати својот најстар син Обатала да го создаде светот на површината на примарните мочурливи води. За да го направите ова, тој ...

Пишување Ваш

Пишување Ваш

Пишувањето на Ваш е измислено од Момолу Дувалу Букеле во 1833 година во Либерија во близина на Кејп Монт. Адаптирано е од идеографиите ...

Гледајте „Breaking in“ (2018)

Гледајте „Breaking in“ (2018)

Габриел Унион (скоро Божиќ, да се биде Мери Janeејн) блеска во улогата на мајка која не дозволува ништо да ја запре ...

Страница на 1 136 1 2 ... 136

ОДГОВОР ДО КОМЕНТАРИ

НАШИТЕ LИВНИ ВИСИТОРИ

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка!

Пополнете ги обрасците подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

70.8K
Кликнете за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 3 секунди

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател