Библиотека за оживување на каметите (PDF)

Кемитите одат во Знаење, директно познавање, бидејќи неуки или повторувач на теориите и науката на другите не е Камит. Не можеме да го следиме МААТ и да бидеме неуки. А Кемит не е верник, Кемит е знаејќи, ученик, мултидисциплинарен, научник во љубов со знаење. Тој мора да го знае своето културно и духовно наследство, неговиот јазик, неговите класични хуманитарни науки итн.

Кликнете на книга за да ја отворите во PDF.

Полица Вуд
Каква е вашата реакција?
Љубовта
haha
Wow
Сад
Лут
Решивте "Библијата за обнова на Каметите (PDF)" Пред неколку секунди

Дали ви се допадна оваа публикација?

Резултати од гласовите / 5 Број на гласови

Како што сакате нашите публикации ...

Следете ја нашата страница на Фејсбук!

Испратете го на пријател