Приклучи се на Фондацијата Африкхепри 5 (2)

Afrikhepri е културна платформа на јавното комунално претпријатие за споделување знаење. Тоа не функционира.

Тело академија Париз, прво фризерско училиште специјализирано за афро и европска коса 5 (1)

Всушност сме во период на голем напредок и трансформација на сликата и.

Предности на Датум Дерево масло за коса и кожа

Пустинскиот датум, или Sump е широко распространета во Сахел поради.

Црното не попуштат: како да старите без возење?

Зошто времето изгледа дека нема да се задржи на некои жени? Што вели науката?

Темна кожа: како да се најде идеална основа?

Основата на успешна шминка е совршен тен, унифициран, нула дефекти, светла. Од дел.

Баја или уметноста на африканското заведување

За да го заведат човекот, покрај нивната личност, жените имаат неколку трикови и.

Можеме ли да бидеме "за" белење на кожата?

Тенка до нејзината кожа. Како дури и да се евоцира без привлекување на гневот на афро-феминистките, дерматолозите,.

9 лекови за отстранување на молови

Молови се црни или кафени дамки кои варираат во боја.

Нежен коса: Одмаздата на црни жени

Црнците живеат во свет во кој не ги поставиле правилата.

Предности на баобаб масло за коса и кожа

Баобабот, митско дрво од семејството Bombacaceae, е роден во Африка и.

Придобивките од арганско масло

Се користи со векови од Берберските жени да ја регенерираат својата кожа, да ја зајакнат косата.

Предности на морфин масло за коса и кожа

Тропско дрво, „Дрво на небото“ или „Вечно дрво“, семејство Moringaceae, Моринга.

Придобивките од маслото од неом за коса и кожа

Неем, исто така наречен "Неем" или "јоргована Персија", е дрво во Индија.

Испратете го на пријател