Претплатете се на нашите ажурирања

Библиско пророштво - РИФИД чипот под кожата за контрола на населението

Библиско пророштво - РИФИД чипот под кожата за контрола на населението

Според плановите на меѓународните финансиери, сите пари (хартиени пари и метални монети) целосно ќе исчезнат за да бидат заменети со електронски пари кои прво ќе се користат со средства ...

Прочитајте повеќе

Еден научник ја фотографира душата што го остава своето тело на човекот во моментот на неговата смрт

Еден научник ја фотографира душата што го остава своето тело на човекот во моментот на неговата смрт

Рускиот научник Константин Коротков би рекол дека може да ја фотографира душата на човечкото суштество кога ќе го остави телото на починатиот. Овој феномен би бил можен благодарение на уредот ...

Прочитајте повеќе
Страница на 2 4 1 2 3 4

Нашите посетители

Добредојдовте!

Пријавете се на вашата сметка подолу

Создадете нова сметка!

Пополнете ги обрасците подолу за да се регистрирате

Внесете ја вашата лозинка

Внесете го вашето корисничко име или адреса на е-пошта за да ја поставите вашата лозинка.

5.4K
Кликнете за да ја затворите оваа порака!
Овој прозорец автоматски ќе се затвори за 3 секунди

Додадете нова плејлиста

Испратете го на пријател