Lironi trurin tuaj - Idriss Aberkane (Audio)

Lironi trurin tuaj
Faleminderit për ndarjen!

Duke dëgjuar këtë libër, ju do të zbuloni se është e mundur të përdorni trurin tuaj në një mënyrë më optimale duke zbatuar parimet e neuroergonomics, një term i krijuar nga Idriss Aberkane. Do të zbuloni gjithashtu se: - ekonomia e dijes është një zinxhir i pandërprerë i transmetimeve të vërteta midis individëve; - truri juaj ka një mënyrë të veçantë për të rrëmbyer objektet mendore dhe duke i memorizuar ato nëse paraqitet në mënyrë ergonomike; - kjo qasje e bazuar në konceptin e ergonomisë bën të mundur përmirësimin e sistemeve të përhapjes së njohurive njerëzore; - hiper-individualiteti - i njohur si egoja - është një motor i domosdoshëm për realizimin e një projekti; - projektet që janë më të rëndësishmet për ju janë ato që ju lejojnë të lulëzoni dhe ta bëni veten të dobishëm. Njohuritë mbi potencialin njerëzor po rriten falë hulumtimeve të bëra nga komuniteti i neuroshkencëtarëve. Neuroshkenca vë në dyshim zakonet dhe mënyrat e të menduarit - në sistemin arsimor, por edhe në botën e punës - dhe del një e vërtetë: aftësitë e trurit të njeriut gjithmonë do të jenë më të rëndësishme se gjithçka që ai mund të konceptojë apo edhe të imagjinojë. Parimi i neuroergonomikës i futur falas në trurin tuaj është të shfrytëzoni inteligjencën e tij duke u përqëndruar në mënyrën e funksionimit të trurit të njeriut. Qëllimi? Identifikoni aftësitë e tij, kufijtë e tij, por edhe hijet dhe burimet e tij të dyshimta. Pra, gati për t'ju mahnitur me gjeniun që banon në çështjen tuaj gri?

Faleminderit që reaguat me një emoticon
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Lironi trurin tuaj - Idriss Aberkane (..." Disa sekonda më parë