Hieroglyphs zbuluar në Australi mund të rishkruaj historinë

Glyphs gjetur në Australi
Faleminderit për ndarjen!

Historia është një oqean i gënjeshtrave. Çdo gjë që mësohet në tekstet për historinë e njerëzimit është e gabuar nga një fund në tjetrin. Historia e qytetërimit tonë është shumë më komplekse se sa dikush që dëshiron të besojmë. Disa javë më parë, studiuesit zbuluan gipka egjiptianë në një vend në Gosford, një qytet pranë Sidneit. Hieroglyphs në Australi, është intrigues. Këtu është artikulli që përmend këtë zbulim. Unë nuk e ndaj përfundimin e autorit që e gjej paksa shumë të nxituar. Para thirrjes telefonike të Nina Angellos (OAM), unë nuk dija asgjë rreth protestave që rrethuan zonën e Kariong (afër Gosfordit) ose se ajo pjesë e tokës ishte vënë në treg. Sapo kisha vënë në vend, pashë shumë pemë të shënuara dhe një shenjë "për shitje", diku në një rrugë kryesore, por nuk e dija tërë zonën, asgjë nuk më kishte mbetur. Territori për shitje ishte shtëpia e Glyph Glyph, që ndodhet pranë Kariong, rreth 60 km në veri të Sidneit. Kjo faqe përmban hieroglifet e gdhendur në mënyrën që "Egjipti i lashtë" është pak i njohur, nënvizuar nga disa studiues që nga dekadat e fundit.

Ne jemi të bindur se shumë afër këtij vendi, dhe asnjëherë më parë nga jo-Aborigjenët që nga zbulimi i tyre shumë i fundit, është një platformë shkëmbore me një seri gdhendjesh të shenjta me rëndësi të konsiderueshme. Në këtë platformë të madhe, pamë një peshk, një gjarpër, një delfin apo një balenë të madhe, qarqe dhe një shumëllojshmëri të formave dhe simboleve.

Kjo padyshim është një galeri mbresëlënëse e vjetër e artit rozmarinë që meriton të mbrohet. Nuk është një djegie e jetës-size Durramullan (djali i Frymës së krijimit Biamie) që është aq unike, krejtësisht e papritur dhe në mënyrë të qartë e shenjtë, që vendimet duhet të dërgohet si për të përshkruar atë publikisht.
Asgjë nuk është e afërt me atë diku tjetër në Australi, dhe kjo është ajo. Kjo është e gjitha që ramë dakord të zbulojmë. Fotot e marra në orët e pasdites në këtë faqe, dhe në veçanti ato të Durramullan, nuk duhet të riprodhohen ose të publikohen nga ndonjë medium, por ...

Për shkak të mundësisë reale që ky territor mund të shitet (shitet) dhe pastaj të fitojë, pavarësisht nga identifikuesit për ose kundër Glyph Glyphs, kërkohet një qasje tjetër.

Ne ramë dakord për të miratuar një pozicion kategorizimi duke alokuar të gjitha vendet / reliket "të gjetura brenda një rrezeje prej 2 km Sydney", por kjo qasje e përgjithshme nuk zbatohet në këtë vend. Këto gdhendje dhe platforma të tjera të lidhura (një në të vërtetë ndodhet brenda kësaj zone) tani janë direkt nën kërcënim.

Distanca midis këtij vendi unik dhe asaj të Glyph Glyphs është shumë afër që të shpjegohet me rastësi ose komoditet. Në kushtet e përcaktimit të origjinalitetit të këtij vendi të supozuar egjiptian, ne kemi një avantazh. Sipas Dr. Hans-Dieter von Senff, i cili ka shkruar një draft dokument në këtë faqe interneti:

"Këto hieroglife janë të vërteta dhe ekzistojnë në Australi që prej të paktën viteve 4500. Në mënyrë që të provojë që këto proto-Egjiptian glyphs nuk janë mbishkrime, siç argumentohet nga "ekspertë" të ndryshme dhe "egjyptologet", por gjurmët letër largua nga njeriu prehistorik, e shkruar në një gjuhë koherente dhe të kuptueshme se gjithmonë kuptim, madje edhe 4500 vite më vonë. Kjo tokë nuk është një mashtrim, por një zbulim i vërtetë arkeologjik, siç do të provohet nga seria e dytë e glyphs zbuluar kohët e fundit.

Kritikët që kundërshtojnë origjinën e këtyre gdhendjeve të renditura më shumë se 300 thjesht nuk janë të ndjeshëm ndaj gjithë situatës. Dhe nëse provohet, me të vërtetë, janë gdhendur nga egjiptianët, këto glyphs do të jetë një rol historik kyç supozuar nga pak në epitaf e historisë Australian.

Të gdhendur janë përkthyer në mënyrë korrekte nga Ray Johnson i cili dëshiron proto-egjiptian, dhe ranë dakord "të jetë i saktë nga Drejtori i Përgjithshëm i Muzeut Kajros, Dr dia 'Abu Ghazi." [1]

Megjithatë, pavarësisht nga miratimi i ekspertëve rezidentë të Kajros, akademikët australianë me kredencialet më pak mbresëlënëse janë të bindur se kjo është një mashtrim.
Site përfshin një Ankh të gdhendur (shih imazhin më lart - Steve kredive fortë), një stoli thelbësor të Thoth, të vendosur përgjatë një gjurmë të Ibis (homologun e kafshëve të Thoth) dhe çfarë ne besojnë të jenë "Lumi i Jetës". Dy burra Ibis të gdhendur në shkëmb, të dy në profil me kokën e një ibis dhe trupi i një qenieje njerëzore, duket të rezonojnë me të njëjtën temë të lashtë egjiptiane.
Ajo që me të vërtetë na habiti ishte se jo vetëm që ishte marrëdhënia sinonim midis ibis dhe Thoth, por që fillimisht Thot u portretizua si majmun. Dhe është kjo përfaqësim më i vjetër që është gjetur dy herë në Australi, që zgjeron dukshëm horizontet.
Një statujë gjendet në Gympie, konsiderohet për të vepruar si një nga pesë roje ruanin piramidë të shtatë hapat e Gympie, është përfaqësimi i Toth në formë më elementare Simian saj dhe ka qenë nxehtësisht debatuar dhe shpesh tallur.

Zbulimi i fundit i një gdhendjeje të Durramullan, gjithashtu në profil, është më pak subjekt i polemikave. Së bashku ballin dhe të theksuara dhe buzë spikatur janë ndjellëse e baboon apo majmuni, duke u paraqitur krejtësisht jashtë kontekstit pasi gdhendje është në një majmun kontinenti i lirë, i madh apo i vogël.
Gdhendje është e vjetër, gdhendur nga një njohës i kafshëve afrikane dhe artistit egjiptian Hyjnisë, supozohet të jetë i panjohur para pushtimit britanik. Dhe për të shtuar në cilësinë dhe sasinë e këtij partneriteti ndër-kulturor, ka dy grupe të gravura Aboriginal, një që përmban karaktere 31 njerëzore të ndarë dhe të dallueshme dhe silhouettes tjera 5 3 të cilat kanë një trup njerëzor me atë që duket të jetë kokat e krokodilit.
Është për këtë arsye dhe shumë të tjerë që pajtohemi plotësisht me Robert Lawlor, autor i "Zërat e ditës së parë", kur ai raporton për të njëjtën rend dhe origjinë.

"Praktikat egjiptian fetare, panteonin e perëndive zoomorfe, konceptet e vdekjes dhe rilindjes, magjia, magji dhe mjekësi janë të rrënjosura në kulturën origjinale të ditës së parë (Dita e parë)" [2]
Ne e shohim praninë e egjiptianëve në Australi duke filluar nga vitet e 5000. Në përputhje të plotë me një histori të botës që panë, për arsye të ndryshme tepër të ndërlikuara për të diskutuar këtu, detarët dhe eksploruesit e Aborigjenëve, për t'u kthyer më në fund në Australi përafërsisht në të njëjtën periudhë.

Ne besojmë se glyphs dhe Egjiptasit e tjera mbetet gjendet "në orët e 2 në Sydney" tregojnë një natyrë shpirtërore dielave në vendin ku filloi feja dhe kultura egjiptiane.

Se Glyph Glyphs janë aq afër vendit të shenjtë Durramullan sugjeron një marrëveshje midis Australianëve të parë dhe një populli të një kontinenti të largët. Platforma e Durramullan është padyshim e veçantë dhe Glyphs janë pjesë përbërëse e këtij aranzhimi unik, jo vetëm në Australi por edhe në mbarë botën.
gravura dhe egjiptian crypt, i dedikuar për kujtimin e një djalë i Faraonit, është ndërtuar në afërsi të platformës shkëmbor Durramullan dhe nuk mund të bëhet me pëlqimin e aborigjenëve lokalë.

Sigurisht, në qoftë se aborigjenët australianë kanë udhëtuar globit të lundrojë në kohët e lashta, ky udhëtim është në ndërtim e sipër në Australi detar artizanale. Në krye të samitit janë gdhendur shumë piktura të anijeve, nga të cilat gabimisht pohon se ata janë të frymëzuar nga anijet e peshkimit me treafat Macassan.

Deklarata të tilla nuk mund të bëhen në lidhje me artizanale embossed në det të thellë të gjetur në pjesën veriore të faqes Gosford. Vizatimi i anijes, me një hark dhe një anësor të projektuar, ka një funksion primar: të lundrojë përmes valëve të larta.
Ndërtimi i një varke me formë dhe përmasa të gdhendura në shkëmb do të ishte një humbje kohe, përpjekje dhe burime, nëse anija lundronte në ujërat e qetë. Më e rëndësishmja, kjo gdhendje kontribuon shumë për të vendosur pretendimet e Pleqve Ramindjeri.
Nëse, me të vërtetë, pasi këmbëngulin në faktin që paraardhësit e tyre e kanë rrethuar globin, atëherë në fig.8 ky dizajn aq i përsosur mund t'i shërbejë këtij qëllimi.
Kjo gdhendje dhe llogaria e Ramindjeri japin përgjigje për një seri çështjesh të pazgjidhura që akademia nuk mund të vlerësojë. Numri 35 i revistës shkencore të mirënjohur Cosmos u përqendrua në praninë e njerëzve australianë aborigjenë në Amerikë.
Faqja e mbulimit përmbante legjendën e mëposhtme:
"A e kanë zbuluar Aborigjenët Amerika? Përfundime të befasishme tregojnë se njerëzit e parë të Australisë kanë mbërritur në Amerikën e Jugut për 11 000 vite më parë "[3]
Sigurisht Amerika ishte vetëm një ndalesë kur australianët e parë shkuan në det.

"Dr. Raghavendra dhe studiuesit të mbështetura nga qeveria indiane e Indisë projektit antropologjik inspektimit gjetur se mutacionet unike gjenetike u ndanë në mesin e indianëve të kohës moderne me aborigjenëve." [4]
Ata kanë "identifikuar popujt 7, nga fiset Dravidian të Qendrës Indre deri tek Austro-aziatikët që ndajnë tiparet gjenetike që gjenden vetëm në mesin e aborigjenëve. "[5]
Këto fakte, si dhe zbulimet e reja të lidhjeve gjenetike australiane me një hominid në Siberi të quajtur zakonisht Denosovan, kërkojnë të njëjtat mjete transporti: varkë.
Megjithatë, projekti i anijes nuk është gjithçka. Nevojiten gjithashtu mjetet si mjetet për ndërtimin e një anijeje të tillë, ashtu edhe teknikat e lundrimit para se të lundrojnë në Indi, Amerikë, Azi, Egjipt apo ndonjë destinacion tjetër. Aksi është një parakusht thelbësor për ndërtimin e një anijeje të aftë për të lundruar në oqeane.
Duke pasur parasysh të gjitha këto precedentë, nuk duhet të vijë asnjë surprizë që akset më të vjetra që u zbuluan janë të vendosura në Sahul (kontinenti më i madh në Australi që përfshin PNG, Tasmania, etj ...)

Akset më të vjetra u gjetën në Huon Terrace (PNG) dhe datën 40 000 vjeç. Ai ka një sukses të gjetur në Jawoyn Land (NT), i deklaruar të moshës 35 000 vjet. Mbetur në Australi, një tjetër sëpatë u gjet në Sandy Creek (QLD, mosha: 32 000 vjet) dhe një tjetër në Malangangerr (NT 23,000 vjet).
Në konfirmuar lashtësinë e teknologjisë sëpatë, dhe nga shoqata, anijet, Angel John Gallard ka në posedim të tij një mulli dore (shenjë paralajmëruese e sëpatë), ai beson të jetë datë jo më pak se 60'000 vjet, me një mundësi reale prej më shumë se 100'000 vjet). Akset më të vjetra zbuluar jashtë Australisë u gjetën në Niah Cave (Sarawak) dhe daton në 15 '500 vjeç.
Për një udhëtim të tillë epik që duhej të realizohej, sidomos duke udhëtuar në një udhëtim të rrumbullakët me tetë rrugë, marinarët aborigjenë duhej të orientoheshin me yjet. Edhe një herë, gjithçka fillon këtu. Siç njoftoi një ekip shkencor i CSIRO, ndërtesa më e vjetër astronomike u gjet në Wurdi Youang (Victoria). "Marrëveshja e çuditshme e gurëve" ka "dy pika që përputhen në mënyrë të përkryer me diellin e vendosjes në mes të verës". [6], [7]
Ekspertët e CSIRO-së pajtohen se "dielli i lashtë aboriginal mund të tejkalojë moshën e viteve 10'000" [8]
Këto shkëmbinj do të qëndrojnë deri në izolim - dy grupe të mureve gjetur kohët e fundit në malet (malet me dëborë), duke e parë një linjë tag lindje-perëndim të kombinimit të planeteve dhe përmban jo më pak se shkëmbinj 10'000. Muri i dytë është të paktën katër herë më i madh dhe zbret përgjatë një pjerrësi jashtëzakonisht të pjerrët.
Nga "orë 2 nga Sydney" është një rreth një linjë të përkryer gurë 5 dhe një tjetër ndërtesë më enigmatik ende, për arsye të dukshme që ne e quajmë 'mini-Stonehenge. Ai përbëhet nga gurë 46 në rrethin e brendshëm dhe 18 formon atë që ne ndjejmë të jemi një grumbull yjesh.

Katër drejtimet janë të shënuara me harqe me një gur horizontal të mbështetur nga shtylla guri. Katër ndërtimet, edhe pse të ndara me qindra kilometra, i shërbejnë të njëjtit qëllim: të krijojnë një hartë të qiellit.
Ka një motiv të ekspozuar nga këto vende që duket se kundërshtojnë haptazi maksimumin artistik që supozojmë të kemi mbajtur mirë në të gjithë Australinë. Ishte besimi ynë se artet tradicionale aborigjene ishin rajonale. Brenda kësaj zone gjetëm më shumë stile / teknika 25, shumë prej të cilëve e konsideronin krijimin e një fushe të vetme fisnore.

Gjetëm prova të stilit artistik aboriginal: Panaramite; Me rreze X; figurative; Mimi; Vëllezërit Rrufeja; Wandjina; Papunya; Stencilat e dorës (dy lloje); përfaqësimit; gdhendjet e gurit; Rock Pecking; Marrëveshjet e gurit; Banda në të gjithë trupin; Simbole egjiptiane; Printime të shpendëve; Dizajn i mbrojtur me mburojë (gjendet në të gjithë Australinë); Pijet alkoolike të profilizuara; dhe të tjerët që ne nuk jemi në gjendje të identifikojmë. -

Për të mësuar më shumë, shkoni në: http://humansarefree.com

Ku do të na marrë? të mbështeten vetëm në tekstet shkollore dhe akademikët "të hutuar dhe të hutuar ..." Ose ekziston një rrugë alternative. Ne besojmë se Australianët e parë ishin të ndarë nga afrikanët dhe se ata ishin të parët homo sapien sapiens.

Ishte Australia dhe jo Afrika që ishte migrimi i parë dhe është Australia, feja, barazia gjinore, astronomi, varrime, vela, muzikë arti, demokracia dhe të gjitha hulumtimet fisnike filluan.
Dhe, është në Australi, sidomos në zonën rreth 2 Sydney hours, prova e kësaj trashëgimie botërore ende mund të zbulohet.

Nga Steve Strong, revista New Dawn; | Ju lutemi vizitoni faqen e internetit të Wayne Herschel për interpretimin e tij të hieroglifeve egjiptiane të Australisë;

Gjenevë, 10 Maj 2014 Nicole V. Joseph

************
Shënimet:

1. "The Kariong glyphs dhe ndaluar Egjiptasve Research dëshmon Glyphs Kariong të jetë e vërtetë dhe e ekspozon Kritikët kanë Hoaxters" nga Hans-Dieter von Senff, 2011, 99.
2. Zërat e Ditës së Parë: Robert Lawlor, Inner Traditions International, Ltd., 1991, Zgjimi në Dreamtime Aboriginal.
3. "Odiseja e lashtë" nga Jacqui Hayes, Cosmos, 2010, Cover Front.
4. "Australianët e parë ishin indianë: Kërkime," Sydney Morning Herald, 23 Korrik 2009, 16.
5. Ibid.
6. "Wurdi Youang Rocks mund të provojë aborigjenët ishin astronomë të parë," shkurt 5 2011, www.news.com.au/technology/sci-tech/ancient-aboriginal-eyes-were-on-the-skies/story-fn5fsgyc-1226000523978
7. Ibid.
8. Ibid.

© Copyright New Dawn Magazine, http://www.newdawnmagazine.com.
Nëse e vlerësoni këtë artikull, ju lutem konsideroni një abonim dixhital në New Dawn. - Shih më shumë në: http://humansarefree.com/2014/03/ancient-egyptian-glyphs-found-in.html?m=0#sthash.MqmCZOjo.GvmN4EEd.dpuf

Postuar nga Béni Nsemi

BURIMI: http://koyeba.blogspot.fr/2014/05/des-hieroglyphes-decouverts-en.html

Faleminderit që reaguat me një emoticon
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Hieroglyphs zbuluar në Australi do të jetë në gjendje të ..." Disa sekonda më parë