Christophe Nyemeck Beat

Reporter i pavarur i imazheve, redaktor audioviziv, autor kamerunian.
Administratori i revistës në internet: christophenyemeck Mag në www.christophenyemeck.blogspot.com.
Bashkëpunëtor i Observateurs de France 24, kanali televiziv ndërkombëtar i lajmeve franceze ....
Dinamik dhe i shoqërueshëm

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijoni një llogari të re!

Plotësoni formularët më poshtë për t'u regjistruar

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

0
Klikoni për të mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 3 sekonda

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik