Author: Kouami Nb.t Yamssou Alsankara

Egjipti i lashtë përjetoi dhe praktikoi yoga faraonike Sema Tawy 3 (2)

Në librin e tyre Yoga e Faraonëve, Yogi Khane dhe gruaja e tij Geneviève Khane (Agrégée.

Kora, instrument muzikor i shkëlqyeshëm afrikan 5 (1)

Kora është një vegël tradicionale afrikane, kryesisht nga Afrika Perëndimore.

Lutja për paraardhësit

Nën titullin e lutjes për paraardhësit, Gabriel Mwènè Okoundji ofron disa koleksione poezish.

Njeri i zi, kush je ti?

Ju mbani emra të huaj, emra skllevër, Ju flisni gjuhë të huaja, larg prej jush.

Një BEKA T'CHÔ! Trajtim i vogël i eko-logjikës për përdorimin e dredhëzave, kaçurrelave, kreshtave

Një traktat i vogël i eko-logjikës për përdorimin e kokave të fryra, kaçurrelash, kaçurela: Ky libër ka të ngjarë të strehojë.

Dëshmia e një civilizimi të zhytur 12 000 vite më parë! 5 (100)

Monumenti i Yonaguni (与 那 国 島 海底 地形 / 遺跡, Yonaguni Kaitei chikei / Iseki?, Fjalë për fjalë "ngritur / nëndetëse gjurmë Yonaguni").

75% e mostrave të shiut dhe ajrit janë pozitive për Përmbledhjen e Monsanto-s

Po, ju lexuat saktë, Roundup u gjet në mostrat e ajrit ... Ka.

Mallkimi Ham nuk u bë asnjëherë 5 (100)

"Një nuk është i lindur i Zi, një bëhet ai. Metamorfozat e një ideologjie raciste dhe skllavëruese ”.

Sekreti i engjëjve dhe hierarkia qiellore 5 (100)

Ku vijnë engjëjt, dhe të gjitha hierarkia qiellore (engjëjt, kryeengjëjt, kerubinat, etj.) Që gjenden.

Liria: Historia e luftës së amerikanëve të zinj (Libri)

Një llogari e mrekullueshme në fotografitë e luftës së amerikanëve të zinj për të drejtat e tyre. Libri i parë.

Kush ishte Betty Shabazz?

Në thelb të njohur për gruan e Malcolm X, Betty Shabazz ishte një aktiviste e vërtetë.

Afrikë, grabitje në kamera - Xavier Harel

Në Kongo, Gabon, Nigeri, Angolë ose Guinea Ekuatoriale, është e vështirë.

Coca-Cola dhe Pepsi do të përdorin kimikate kancerogjene

Qendra për Shkencën në Interes Publik (CSPI) i shpjegoi së fundi Daily Mail.

Dërgo këtë tek një mik