Author: FONDACIONI AFRIKHEPRI

Mësimet e Krishnamurtit (Audio) 5 (100)

Jiddu Krishnamurti fut un orateur sur les sujets philosophiques et spirituels fondamentaux. Après avoir publiquement.

Përfitimet dhe virtytet e balta 5 (1)

L’argile est une matière intelligente qui possède d’innombrables vertus. Elle est anti-inflammatoire, cicatrisante, antiseptique, désinfiltrante,.

Komentari mbi Jetën - Jiddu Krishnamurti (Audio)

Gjatë gjithë jetës së tij, Krishnamurti ka hedhur poshtë paragjykimet, fetë, fetë.

Ju mund ta shëoni zemrën tuaj - Louise Hay (Audio) 5 (100)

Në këtë libër Louise Hay dhe David Kessler filluan një bisedë për kapacitetet.

Meditimi, rruga e përsosjes - Osho Rajneesh (Audio) 5 (1)

Në qershor 1964, në malet e largëta të Rajastanit, Indisë Veriore, një grup.

Oil Nigel shëron të gjitha infeksionet 5 (100)

Vaj i shenjtë i nigella është nga fara e një lule të vogël që rritet në hije.

Cili është kuptimi i flamurit të rilindjes kamite? 5 (100)

Kuptimi i ngjyrave të Flamurit të Revitimit të Kamite Ngjyrat e kuqe-zi-gjelbër-verdhë përfaqësojnë tre molekula.

Historia e përgjithshme e Afrikës (Video) 5 (100)

Pourquoi aujourd’hui parle-t-on de l’Afrique globale et non pas de l’Afrique globalisée? Parce que les.

Përfitimet e naftës nigella

Vaj i shenjtë i nigella është nga fara e një lule të vogël që rritet në hije.

Shtatë konceptet metafizike të Njeriut 5 (101)

Egjiptianët menduan se çdo individ përbëhej nga shtatë elemente: trupi, emri,.

Mësimet e Mooji (Video) 5 (100)

Mooji est un spirituel jamaïcain. Il donne des conférences. Il figure parmi les cent personnes.

Cilat janë katër të vërteta fisnike? 5 (100)

Katër të vërtetat fisnike janë mësimi origjinal i Shakyamuni Buddha i formuluar në predikimin e.

Misteret e seksualitetit: fuqia e seksit 5 (1)

A nuk keni lexuar se ai që krijoi njeriun në fillim të botës krijoi një njeri?

Dërgo këtë tek një mik