Author: FONDACIONI AFRIKHEPRI

Kozmologjia e Moyse-Fabre nga Olivet Antoine (PDF) 0 (0)

Përkthimi frëngjisht i kapitujve të parë 10 të Seferit që përmbajnë kozmogoninë e Moyse.

Emri i Perëndisë në Afrikë 1 (1)

Ylberi i cili, siç përmendet nga Danièle Chauvin, është "simbol i vdekjes së trupit, i.

Chukwuma i pafajshëm prodhon automjete tërësisht "të bëra në Nigeri" 5 (1)

Një makinë plotësisht nigeriane sapo është projektuar nga kompania Innoson Vehicle Manufacturing (IVM) një kompani e.

Kultin e Isis është feja origjinale e Krishtit 0 (0)

Analogji mes Rrugës së Kryqit të Jezusit dhe shpërndarjes së Osiris Ungjijtë Na.

Origjina Afrikane e Deklaratës Universale të të Drejtave të Njeriut: Karta Mandé 5 (2)

Statuti Manden, Statuti Mandé, Statuti i Kouroukan Fouga, ose në gjuhë.

Historia Kronologjike e Popullit të Kama (Pjesa 2) 0 (0)

DITATIONS NGJARJE MJETET Piktura ARKAEOLOGJIKE - 10 500 vjet Kataklizëm: përmbytja e madhe Sfinksi:.

Bibla e Shenjtë (PDF) 0 (0)

Bibla është një tërësi tekstesh që konsiderohen të shenjta midis hebrenjve dhe.

Ideja e Perëndisë shpjegohet nga Mahatmas 0 (0)

Fjala zot u shpik për të përcaktuar shkakun e panjohur të efekteve si njeri.

Kantanka, një makinë 4X4 projektuar nga afrikanët 0 (0)

Tour de force vjen nga Afrika Perëndimore, veçanërisht nga Gana. Truri

Festimi vjetor i Kwankaa nga 26 Dhjetor deri në 1er Janar 0 (0)

Kwanzaa rrjedh thelbin e saj nga koncepti i familjes, si dhe i kulturës dhe.

AIDS, një armë e kontrollit dhe zvogëlimit të popullsisë afrikane? 5 (1)

Një raport zbulon se virusi i AIDS u krijua në laborator nga.

Kapiten Thomas Sankara - Dokumentar (2012) 5 (1)

Fati unik i Presidentit të Burkina Faso, që nga zgjedhja e tij në 1983 tek ai.

Historia e përgjithshme e Afrikës - Fluturimi 5 (PDF) 0 (0)

Vëllimi V mbulon historinë e Afrikës nga fillimi i shekullit XVI deri në fund.

Dërgo këtë tek një mik