Christophe Nyemeck Beat

Reporter i pavarur i imazheve, redaktor audioviziv, autor kamerunian.
Administratori i revistës në internet: christophenyemeck Mag në www.christophenyemeck.blogspot.com.
Bashkëpunëtor i Observateurs de France 24, kanali televiziv ndërkombëtar i lajmeve franceze ....
Dinamik dhe i shoqërueshëm

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

*Duke u regjistruar në faqen tonë të internetit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe Politika e Privatësisë.

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

0

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik