Author: AFRIKHEPRI

Zemërimi i zi: Letra për djalin tim (Libri) 0 (0)

Kjo është ajo që duhet të dini: në Amerikë, shkatërrimi i trupit të zi.

Fjalori i ri i mitologjisë egjiptiane 0 (0)

Libri i referencës thelbësor për udhëtarin dhe mjetin e vlefshëm të punës për amatorin, të riin.

Lajm i mirë: Transplantimi i nervave tani është i mundur 0 (0)

Një ekip franko-belg sapo ka riparuar korteksin cerebral të një miu të rritur falë një.

Ndryshimi i dimensionit është i afërt 0 (0)

Drunvalo Melkisedeku ishte një shaman dhe folës i njohur në SHBA, i cili jeton në Sedona.

Historia e Mbretërve të Afrikës nga James C. Lewis 0 (0)

AFRICAN KINGS është një Galeri Fotografike e paraqitur nga një fotograf i famshëm në emër të.

Dëshmi arkeologjike se Hannibal ishte i zi 5 (1)

Hannibal Barca (në Phoenician Hanni-Baal do të thotë "i cili ka favorin e Baalit" dhe.

Sumerianët, banorët e Mesopotamisë ishin të zeza 0 (0)

Sipas shkrimeve biblike, Nimrodi i biri i Kushit (Etiopia dhe Sudani) është themeluesi i.

Rilindja e njeriut të zi 0 (0)

Puna vazhdoi në histori dhe gjuhësi në vazhdim të Cheik Anta Diop.

Në Bregun e Fildishtë, healers tradicionale tani punojnë në spitale së bashku me mjekët 0 (0)

Côte d'Ivoire ka ndërmarrë disa masa për të promovuar mjekësinë tradicionale, kërkimin shkencor.

Wisdom Afrikane - Malidoma Somé Patrice (Libri) 5 (1)

Duke lexuar urtësinë afrikane, lexuesit po vijnë ngadalë për të kuptuar se.

Përfitimet e kolostrumit për foshnjat 0 (0)

Kolostrum është lëngu i sekretuar nga gjinjtë gjatë ditëve të para pas lindjes. Atje.

Kozmogonia e Iounou Nga Egjipti i lashtë (i zi) 0 (0)

Për Kamitët (Negro-Afrikanët), çdo gjë që ekziston ka ekzistuar gjithmonë në një gjendje të çrregullt.

Fetë dokumentare 0 (0)

Cili është reagimi juaj? Share Tweet Post Ju keni reaguar në lidhje me "Fetë e Dokumentarëve

Dërgo këtë tek një mik