Zirignon Grobli

Zirignon Grobli

Rruga e fillimit 2

Rruga e fillimit 2

Ideologjia raciste është "romani familjar" që një intelektual narcisist (ideologu) është përgjegjës për t'u thënë fëmijëve të bardhë për ...

Lexo më shumë

Rruga e inicimit

Rruga e inicimit

Kthimi në arsim bazuar në frymën e drejtësisë (Maat) dhe jo në dëshirën e pangopur për të qenurit-fantazmë e lartë ...

Lexo më shumë
Faqe 1 e 3 1 2 3

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik