Dëgjo radion Ki-Muntu

Radio ki-muntu
5
(1)

La Ki-Muntu Radio e fillimit dhe zgjimit të shkollës paraqet Nlongi Nswadi Ki-Mbazi. Dëgjo radio Ki-Muntu! Temat mbi spiritualitetin, esotin dhe ekzotizmin, vampirizmin energjik, posedimin vibrational shumëdimensional do të trajtohen për të mirën e të gjithëve.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Dëgjo radio Ki-Muntu" Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave 5 / 5. Numri i votave 1

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik