Biblioteka e Edukimit në Epokën e Re (PDF)

Edukimi i bibliotekës
Faleminderit për ndarjen!

Arsimi është një falimentim i plotë sepse i jep përparësi teknikës dhe nuk është në gjendje të zgjidhë konfliktet tona psikologjike. Edukimi i vërtetë duhet të ndihmojë që të rriten dhe të mendojnë me inteligjencë. Pjekuria nuk është çështje e moshës por vjen nga të kuptuarit.

Klikoni në një libër për ta hapur në pdf

Rafte druri
Faleminderit që reaguat me një emoticon
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Biblioteka e Arsimit në Epokën e Re (PDF)" Disa sekonda më parë