Funksioni i gruas afrikane në shoqëri
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Historia e gruas së zezë dhe flokët e saj të mprehtë
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Kenian përgjegjës për google punon për të zhvilluar potencialin afrikan në internet
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Matriarkati në Afrikë
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Taofick Okoya
Një nigerian lançon një linjë të kukullave të zeza që rrëzon barbën
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Yaa Asantewa, nëna mbretërore e Perandorisë Asante
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Identifikohu për t'u bërë anëtar i Afrikhepri dhe për të zhbllokuar të gjitha artikujt
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Kush ishte Kenyan Wangari Muta Maathai?
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Këto zbukuruar bukuritë e zeza - Dr Khadi Sy Bizet
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Harriet Tubman, aktiviste për të drejtat e afrikano-amerikanëve dhe grave
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Ama Mazama, specialist në gjuhësi, fe të Afrikës dhe historian
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Viola Davis bëhet së pari e zezë për të fituar çmimin më të mirë të aktores
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!

Akissi Kouamé, gruaja e parë e përgjithshme në ushtrinë e Bregut të Fildishtë
Faleminderit për ndarjen!

Faleminderit për ndarjen!